Предна В момента Следва
SIA CHEAP THRILLS (FEAT. SEAN PAUL)

Шоубизнес

JULY MORNING BURGAS 2015

JULY MORNING BURGAS 2015

  JULY MORNING BURGAS 2015 наближава. Събитията и тази година ще започнат от 29-ти юни на сцена „Охлюва”, където традиционно ще се излъчи музикален филм. Тази година - Searching for Sugarman. През 2013 Searching for Sugarman печели награда BAFTA за най-добър документален филм на 66-тото издание на Британската Филмова Академия в Лондон. Две седмици по-късно печели и награда за най-добър документален филм на наградите на филмовата академия в Холивуд.

  Хедлайнер на тазгодишното издание на фестивала ще бъде невероятният  JEFF SCOT SOTO. Гласът на TALISMAN, JOURNEY и първите албуми на YNGWIE MALMSTEEN отново ще разтърси бургаските си фенове с невероятната енергия, която носи на сцената!

  Тази година отново  ще можем да чуем и англичанина  JERSEY BUDD. Той идва за втори път в Бургас,  за да представи новият си албум. Заедно с него на сцената ще се качат част от  музикантите от група СИЛУЕТ.

  P.I.F. - Една от най-популярните и обичани бълграски банди, която е изключително активна през целия си период на съществуване има почти завършен нов албум, част от който ще бъде представен на сцената на Джулай Морнинг. 

През 2014 бургаската група STOKHOLM официално издава своя дебютен албум „Хуманизация“.  В стилово отношение те се определят като Wake-Up Rock. 

  С AFFECTION можете да усетите разликата между пеенето и пеенето с призвание; между стоенето на сцената и одухотвореното присъствие пред публика. Всичко това, си има своето обяснение и то се крие в ярката личност и аура на всеки един член на групата. И когато тези личности обединят талантите си в една цел, това което се получава като краен резултат заслужава адмирации, уважение и цялата обич на хората ценящи истинските неща. Понеже те го правят за нас, нека бъдем заедно с тях в онзи по-хубав и извисен свят, където музиката и сбъднатите мечти се сливат…

   Бургаската група STIFF BONES е създадена от Сава Русев – ударни, вокал; Георги Стоилов - бас китара, вокал и Атанас Недев - китара, вокал. Първият хит на STIFF BONES e SHAKIN. Стилът им, както сами определят, е рок-енд-рол и хард рок.

Останалите млади групи в концерта са:

BLAZERINTE  (Бургас), CITIZEN ERASED (София), EVASION (Бургас),  ESELSMILCH (Бургас).  

  Интересът към JULY MORNING BURGAS 2015 е огромен и се събират средно между 4 000 и 6 000 души. Концертът продължава почти 12 часа,  входът е свободен. Последните три издания са организирани от „Кростаун Рок”, съвместно с Община Бургас.  През 2012, 2013 и 2014 той се превърна в един от символите на град Бургас! Концертите на плажа и съпътстващите културни събития допринасят  за цялостния облик на събитието, което расте с всяка изминала година. Хедлайнер на концерта през 2013 беше рок-динозавърът и идол на няколко поколения  - JOE LYNN TURNER (ex-Deep Purple, Rainbow) и швейцарците от ROZBUB, а през 2012 преобладаваха утвърдени български групи като Васко Кръпката и Подуене Блус Бенд, Джанго Зе, Силует, The Pomorians и много други. През 2014 хедлайнери бяха сърбите от BANDX, които взривиха публиката с трибю на AC/DC, и англичанина JERSEY BUDD. 

КОНЦЕРТЪТ СТАРТИРА В 18:00 ЧАСА НА 30-ТИ ЮНИ. ВХОД: СВОБОДЕН!
Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация