Предна В момента Следва
REMA, SELENA GOMEZ CALM DOWN

Шоубизнес

Известни личности подкрепят каузата на ДЕЯ ВОЛЕЙ и детската школа на отбора

Известни личности подкрепят каузата на ДЕЯ ВОЛЕЙ и детската школа на отбора

Тази събота много обичани и познати известни личности застават зад каузата на ДЕЯ ВОЛЕЙ и усилията на доктор Александър Маджуров – създател и спонсор на отбора -  в един специален шоумач, който има за цел да привлече вниманието на хората и бизнеса в Бургас, и да намери съмишленици, които да помагат за развитието на бургаския волейбол.

Олимпийската шампионка Катя Дафовска, човекът-баскетбол Тити Папазов, един от най-обичаните български поп-изпълнители VenZy, футболната легенда Радостин Кишишев, радио и телевизионният водещ, балкански и републикански шампион по волейбол - Генчо Генчев/Инспектор N-JOY, световният шампион по карате киокушинкай Гергана Апостолова, Милен "Добър-Ти-Ден" Василев – водещ на сутрешния блок на POWER FM, легендарният бургаски волейболист Иван Кичев, представителят на единствения външен спонсор на отбора, минерална вода "Михалково" - Антон Петров и треньорът на мъжкия отбор на ДЕЯ ВОЛЕЙ, шампион на България и като треньор, и като състезател, и световен шампион за младежи по волейбол Петър Дочев - всички те са част от "Отборът на Звездите". Треньор на Звездите ще бъде създателят на ДЕЯ ВОЛЕЙ д-р Александър Маджуров. Звездният отбор се изправя срещу бъдещите звезди на България – сборна формация от младежите и девойките на клуба, както и техните треньорки Весела Братоева и Янита Николова. Шоуто в зала "Младост" ще бъде уникално по рода си в Бургас. За невероятната атмосфера в залата ще се грижи екипът на най-популярното бургаско радио POWER FM, както по време на невижданото досега събитие в града, така и по време на официалния мач от Висшата лига по волейбол между мъжките отбори на ДЕЯ ВОЛЕЙ и Дунав Русе, който  е решаваш за първото място в групата и ще се състои след мача на звездите. 

ДЕЯ ВОЛЕЙ e една от най-големите волейболни школи за деца в България (момичета и момчета). На този етап в нея активно тренират близо 200 деца, напълно безплатно. Има на 100% обезпечени зали за тренировка, екипи на отборите, както и всички необходими спортни уреди и пособия за пълноценни и безопасни за здравето тренировки. ДЕЯ ВОЛЕЙ е един от малкото клубове, който не взима месечни такси от децата, осигурява безплатни екипировки за своите състезатели, тренировъчни лагери, жилища и ежедневно изхранване. 

Мачът на звездите е на 11.11.2017 г. от 16.30 часа, а решаващият мач на мъжете на ДЕЯ ВОЛЕЙ ще е веднага след това от 18 ч. в зала Младост- гр. Бургас. ВХОД СВОБОДЕН. Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация