Предна В момента Следва
DAVID GUETTA, ONEREPUBLIC I DON'T WANNA WAIT

Шоубизнес

Откри се изложението ''Туризмът от А до Я - ЕСЕН 2016г.”

Откри се изложението ''Туризмът от А до Я - ЕСЕН 2016г.”

Официално се откри изложението ''Туризмът от А до Я - ЕСЕН 2016г.” в Слънчев бряг, на което Power FM е медиен партньор. Форумът е в помощ и подкрепа на туристическия бранш от Бургас. На място всеки в туристическия бранш, ще има възможност да договори за своите обекти най-необходимите стоки, продукти и услуги, необходими за тяхното функциониране и развитие за предстоящия сезон.

Форматът на изложението е т.нар. business-to-business и е конкретно насочен към професионалистите - управители на хотели, ресторанти и развлекателни заведения, с производители и вносители на стоки, продукти и услуги за обектите от туристическия бранш. 

На изложението ще се осъществи директен бизнес контакт на мениджъри на хотели, ресторанти, развлекателни заведения, дистрибутори и търговци на едро с производители и вносители на стоки от цялата страна. Ще присъстват и фирми предлагащи услуги за туризма, свободното време и почивките.

Изложението  „Туризмът от А до Я - ЕСЕН/2016г.” се провежда до 16-ти от 10.00 до 17.00 часа в хотел КОТВА по пътя между Несебър и Слънчев бряг.

На откриването присъстваха зам.-областният управител на област Бургас Владимир Крумов, Веселин Налбантов, „Съюз на собствениците”- Слънчев бряг и Иван Иванов, председател на Регионалната бургаска туристическа камара.

Владимир Крумов, зам.-областен управител на област Бургас и Стоян Георгиев, организатор на форума.

Пред Power FM организаторът на туристическото изложение Стоян Георгиев каза, че такъв форум се провежда за първи път през есента. „Идеята е да стане традиция. Няколко години провеждаме пролетно издание при голям интерес, но тогава хотелите са готови и няма кой знае какъв ефект. Тук се събират представители на строителството, недвижимите имоти, обзавеждането и други”, информира Георгиев.

Иван Иванов, председател на Регионалната бургаска туристическа камара. сподели, че през летния туристически сезон, област Бургас е посрещнал 1 409 000 чуждестранни туристи. „Това представлява 24,73% ръст спрямо миналата година. Това изложение показва убедително, че ние вървим по верния път. Ако за 2017-2018 това изложение  започва от Грузия и достига до Турция, смятам, че това ще е началото на нещо наистина голямо”, каза при откриването председателят на Регионалната бургаска туристическа камара.

Power FM e медиен партньор на изложението, а на място присъстват и рекламните консултанти на радиото.Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация