Предна В момента Следва
DJ ZHIVKO - HOUSE VIBES (VOL 14 1H DIRTY)
ON AIR 18:00 - 20:00
DJ MIX - LIVE Програмата

Шоубизнес

"Хвани шаран, лапни шаран" отново пред Burgas Plaza Mall

"Хвани шаран, лапни шаран" отново пред Burgas Plaza Mall
Все по-малко дни остават до празника на Бургас и множество българи Никулден. С неговото настъпване идва и суматохата от приготовлението на традиционната празничка трапеза, която включва пресен шаран, смятан за „слуга на Св.Никола”. Легендата гласи, че веднъж, когато Св.Никола излязъл с лодка в морето, се извила буря и пробила лодката. Св.Никола хванал един шаран и с него запушил пукнатината. Така той и спътниците му се спасили.

 
За да сме в тон с традицията, Power FM и Burgas Plaza Mall организират за пореден път инициативата „Хвани шаран, лапни шаран”. На 6ти декември от 12:00ч пред главния вход на Burgas Plaza (от страната на Starbucks) ще бъде разположен басейн, както и мобилното студио на Power FM. 50 живи шарана ще бъдат впуснати в луда гонка с желаещи сами да си хванат прясна празнична вечеря. Риболовците-ентусуасти ще трябва да се съобразят само с две условия – да успеят в рамките на 30 секунди и да го направят с голи ръце. Всеки успял да хване празничния шаран ще може да си го отнесе и да го приготви по личната си традиция, като ще получи и удостоверение за успеха си от екипа на радиото. Инициативата се провежда със съдействието на “Бургас Комерс” – всичко за строителството и ремонта.

Програмата на Power FM ще се излъчва на живо от Burgas Plaza Mall в деня на празника и ще бъде ориентирана изцяло към Никулден – какво повелява традицията, как празнуват и какво купуват бургазлии, идеи за атрактивни подаръци от Burgas Plaza Mall и други интересни теми. Инициативата съвпада и с коледната томбола на търговския център, в която неговите клиенти могат да спечелят 500лв за ПЛАЗАруване, както и множество страхотни награди, които можете да видите тук .


Слушайте ни на живо от Burgas Plaza Mall в събота от 11:00 до 16:00 часа.


Пожелаваме успех и весел празник на всички!


 Power TOP 30

 • 1
  TAYLOR SWIFT
  ANTI - HERO
 • 2
  SAM SMITH, KIM PETRAS
  UNHOLY
 • 3
  TOVE LO
  2 DIE FOR
 • 4
  RIHANNA
  LIFT ME UP
 • 5
  BLACK EYED PEAS
  SIMPLY THE BEST
Цялата класация