Предна В момента Следва
ROCCO HUNT TI VOLEVO DEDICARE (FEAT. J-AX & BOOMDABASH)

Showbiz

Христо Шопов и Лилия Маравиля с премиера на пиесата "Всичко или нищо"

Христо Шопов и Лилия Маравиля с премиера на пиесата "Всичко или нищо"

Един от най-мащабните театрални проекти за 2017г. - пиесата "Всичко или нищо", с участието на големите имена от българското кино и театър - Христо Шопов, Лилия Маравиля и Ирини Жамбонас ще гостува в Бургас. Спектакълът, който ще се играе на бургаска сцена е част от националното турне на постановката.

 

„Всичко или нищо“ е пиеса, вдъхновена от темата за приятелството и любовта. Интригуваща история, написана и режисирана от Лиза Шопова,специално за Христо Шопов, Лилия Маравиля и Ирини Жамбонас. Актьори, свързани помежду си от близко приятелство и общ творчески път.
 

След успешното си партньорство във филмите „Love.net“ и „Маргарит и Маргарита“, те се срещат отново, но на театралната сцена, за да представят един трогателен, истински и качествен спектакъл. Тяхната впечатляваща игра просълзява и усмихва зрителя, като го повлича в интересен лабиринт от неочаквани срещи и събития.
 

„Всичко или нищо” разкрива отношенията между близки приятели, преплели съдбите си по необичаен начин, които се опитват да съхранят своята близост и симпатия, независимо от житейските обрати. Пиесата е изпълнена с изключително забавни, дори комични диалози, с драматични откровения, бликащи емоции и трогващи моменти.

Пиесата "Всичко или нищо" е режисирана също от Лиза Шопова. Сценографията и костюмите са на Антония Попова, а музикалното оформление на Светлин Къслев.

 

ПОСТАНОВКАТА ЩЕ СЕ ИГРАЕ НА 11 май от 19ч. в зала НХК
БИЛЕТИ СЕ ПРОДАВАТ НА КАСАТА НА НХК.

 Power TOP 30

 • 1
  TAYLOR SWIFT
  ANTI - HERO
 • 2
  SAM SMITH, KIM PETRAS
  UNHOLY
 • 3
  TOVE LO
  2 DIE FOR
 • 4
  RIHANNA
  LIFT ME UP
 • 5
  BLACK EYED PEAS
  SIMPLY THE BEST
Цялата класация