Предна В момента Следва
DAVID GUETTA, ONEREPUBLIC I DON'T WANNA WAIT

Шоубизнес

ХРИСТО ШОПОВ и ЛИЛИЯ МАРАВИЛЯ представят пред Бургас „ДОГОДИНА ПО СЪЩОТО ВРЕМЕ” на 26.10.2016 г.

ХРИСТО ШОПОВ и ЛИЛИЯ МАРАВИЛЯ представят пред Бургас „ДОГОДИНА ПО СЪЩОТО ВРЕМЕ” на 26.10.2016 г.

               След 15 години отсъствие от театралната сцена, Христо Шопов се завърна триумфално с национално турне и постановката "Догодина по същото време". Привлечен от драматургията и желанието си да изживее радостта от личния контакт с публиката, за първи път през 2016 г. той реши  да зарадва  не само  почитателите си на софийска сцена, но и в страната.

               Пиесата, създадена от Бърнард Слейд, има редица награди и над 1400 представления на Бродуей. Сега предизвикателството да се превъплътят в образите на Джордж и Дорис приемат Христо Шопов и Лилия Маравиля - актьори  със забележителен талант. Със своето майсторство, те завладяват  почитателите на театралното изкуство и ги увличат в едно страстно приключение из необятните лабиринти на човешката душа.    

             „Догодина по същото време” е точката на пресичане на две търсещи се и отдадени една на друга души, извън параметрите на времето, социалния статус и битийните условности. История за една изневяра, превърнала случайността в съзнателен избор и повод за преоткриване – година след година... Вдъховяваща изповед, изпълнена със забавни ситуации, обрати, изпитания и възторжен триумф на любовта, като неизменно присъствие в житейските сезони.

Режисьор на постановката е Георги Михалков. Негово дело е и преводът и адаптацията.

Иван Драголов е композитор, а сценография и костюмите са поверени на Антония Попова. Владислав Карамфилов и Лилия Грънчарова са продуценти на представлението, което ще бъде поставено на сцената на Дома на Нефтохимика на 26 октомври от 19ч..

                Извън театралната сцена, голяма любов на Христо Шопов  си остава киното. Носител е на редица наши и международни награди, като за ролята си на Пилат Понтийски във филма на Мел Гибсън "Страстите Христови" получава наградата за най-добър актьор от Филмовия Фестивал в Иркутск през 2004 г. Христо Шопов е главно действащо лице в над 70 филма, запечатали във времето изключителни образи,сред които:"Вчера", "Маргарит и Маргарита""Очите плачат различно", "Love.net" , „Дървото на живота” и др.



Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация