Предна В момента Следва
DAVID GUETTA, ONEREPUBLIC I DON'T WANNA WAIT

Шоубизнес

JULY MORNING 2017

JULY MORNING 2017

Бургас продължава традиция да изненадва своята вярна публика като за поредна година за посрещането на първия юлски ден край морето. Любителите на българската рок музика ще имат удоволствието да преживеят емоцията в нощта срещу 1 юли в компанията на една от емблематичните ни групи - "Сленг". Те ще участват в тазгодишното издание на July Morning и ще стъпят отново на бургаска сцена след дългогодишно прекъсване. "Сленг" започват своята дейността си през 1997. Печелят редица с първия си албум "Синьо": "Златна нота" на Мело ТВ Мания за песента "Мой свят" и за най-добра група, "Форте" за най-добра група и др. Разделят се трагично с Димитър Екимов. Днес отново са на сцената с Владимир Михайлов (САФО) като вокал.
 

Заедно с тях на сцената на July Morning стъпват още:МИЛЕНА

Милена е открита от мениджъра на Братя Аргирови. Съосновава група Ревю. Заминава за Англия. Живее там 6 години. Издава албума Sold. Връща се в България и в Ревю. Напуска през 2002. Отдава на самостоятелна кариера. На сцената на July Morning ще чуем хитовете "Истина", "Така", "Месо", "Ала Бала" и други.

 

 

ROY & ADAM TRIO

Групата съществува от 19 години. Имат 7 албума, над 4000 концерта в Унгария и чужбина, многобройни награди като "Модерен рок и албум на годината", "Запис на годината", "Група на годината", "Глас на годината", "Писател на годината".

 

 

 

МЕРУДИЯ

Мерудия е реге (и не само) секстет от България. Ползват кавал в нетрадиционния контекст на музиката, която групата изпълняват.

 

 

СИЛУЕТ& JERSEY BUDD

Създадени през 1999. Имат два студийни албума. Участват на фестивали като Eurosonic, Vinjerock, Spirit of Burgas. На сцената с тях ще се качи и Jersey Budd от Лестър, Англия. От група "Силует" издадоха, че в момента работят върху третия си студиен албум и вече цели пет парчета са готови. Някои от тях ще огласят плажа докато посрещаме юлското утро на плажа.

 

 

BRUMS AND NOISES

Трибю-банда на GUNS’n’ROSES! Обещават близо 20 интерпретации в самобитен стил.

 

 

ЯВОР ВЕЛЧИВ - ЯВИ

Роден в Бургас. На 16 години. Основател на акапелен Jazzabell. Печелят второ място на Златния Орфей. Днес Явор пре-аранжира чужди автори и пише музика. Jazzabell участват на Sofia Jazz Fest с John Patitucci и Andy Summers. Участват в „Гласът на България“.

 

http://events.crosstownrock.com/

Сцената е позиционирана на плажа до Моста. Очакваме ви!

Медиен партньор на събитието: РАДИО POWER FMPower TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация