Предна В момента Следва
DAVID GUETTA, ONEREPUBLIC I DON'T WANNA WAIT

Шоубизнес

Гръцка вечер в Далян "Чайка"Созопол

Гръцка вечер в Далян "Чайка"Созопол

Морските вечери са все така очарователни! Бриз, не толкова големи горещини, любима музика, компания, напитка и мноого усмивки, защото зимата е още далеч. Сега може да избягаш от тълпата и качествено да разпуснеш на созополския бряг. Гръцка вечер в Далян „Чайка” Созопол. Този четвъртък от 21.30 часа. Ел Греко Бенд ще свири специално за теб. Още сега можеш да направиш своята резервация.

 „Ел Греко Бенд“ се оформя през 2000 година от трима музиканти, сред които и една дама — Краси от Черноморец, която освен да свири се справя и перфектно с гръцките ритми и мелодии. Създател на бенда е Росен Костов от Созопол, който разбира се е и майстор на бузукито. По-късно към тях се присъединява и Атанасиос от Гърция, който пък от години живее и работи в България и пловдивчанинът Димитър — клавир. Последното попълнение на групата е вокалистът Стефанос от Кипър.

Изявите им са много – от сцените в Гърция до родния Пловдив и всички черноморски градчета, където харесват и обичат гръцката музика. А сега спират и в Далян „Чайка” за още една близка среща със своите  почитатели.Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация