Предна В момента Следва
SNAP! RHYTHM IS A DANCER (CRISTIAN POOW & VALESSA MIX )

Showbiz

Графа идва в Бургас на 13 юни

Графа идва в Бургас на 13 юни

Националното турне на Графа стартира! Така очакваното събитие става факт, благодарение на супер успешния концерт, който изпълнителя направи в софийската зала "Арена Армеец". Там се събтаха над 14 000 почитатели на креативният творец. Това провокира желанието му да пренесе атмосферата и своята музика, озвучавайки още три големи български града.

На 30 май Графа представи своя концерт в магичната атмосфера на Античния театър в Пловдив. Той излезе на сцената заедно с музикантите Миро Иванов (китара), Васето Крумов (китара), Краси Тодоров (клавишни), Александър Обретенов (бас китара), Венци Трифонов (кларинет, саксофон), Борислав Бояджиев – DJ Borche (барабани) и вокалното трио LaTiDa, за да представи специалната програма.  

На 13 юни Графа и екипът му ще посетят Летния театър в Бургас, а после ще намине и към Варна, воден от големия интерес на феновете в двата морски града. Посетителите ще могат да се сдобият с ексклузивни фен-шапки, тениски, а също и специалните издания на албума „Моменти” на винил или компактдиск от мърч-щандовете на концерта. Билети за събитията от турнето вече се продават в мрежата на Eventim, на цени от 15 до 30лв.

Впечатляващи концертни аранжименти на емблематичните песни на Графа, част от които „Ако има Рай”, “Drama queen”, „Вълк единак”, „Невидим”, “Causa Perduta”, „Моменти” и много други ще прозвучат по време на турнето. Power TOP 30

 • 1
  INNA, SEAN PAUL
  UP
 • 2
  BBNO$
  EDAMAME
 • 3
  DOJA CAT
  WOMAN
 • 4
  ADELE
  EASY ON ME
 • 5
  TOPIC
  MY HEART GOES
Цялата класация