Предна В момента Следва
KING SERENITY ALL FOR U (AMEYATCHI)

Showbiz

Емил Конрад на турне с „Изкуството да бъдеш мързелив“

Емил Конрад на турне с „Изкуството да бъдеш мързелив“

"Имам много идеи за нови неща, които ще правя. Те са свързани отново с книга, което ще е на есен и след това има доста по - големи неща, които подготвям като проекти."                                    

Известният влогър Емил Конрад идва в Бургас. Неговатата визита е част от турнето "Изкуството да бъдеш мързелив". След успеха на двете му издадени книги "Нещата, на които не ни учат в училище" и "Нещата, на които не ни учат в училище (НЕ) продължението" всички очакват с нетърпение неговата поява в града. Почитателите на Емил Конрад в четирите точки на страната - Бургас, Варна Пловдив и Русе  ще видят любимеца си за пръв път на голяма сцена и ще се забавляват на живо с неподправените му истории. С присъщото си свежо чувство за хумор Емил ще сподели с публиката комични случки, откровени размисли по вълнуващи и актуални теми, и гарантирано силни емоции. Очаква се и бляскавата поява на екранната му половинка Силвето. Любимецът на тийнейджърите с намигване обещава нещо специално и различно за зрителите във всеки от градовете, включени в турнето.

И както знаят най-големите почитатели на Емил, с него никога не е скучно, а изненадите и доброто настроение са гарантирани. Подготовката на премиерното шоу вдъхнови влогъра и за едноименната му трета книга – „Изкуството да бъдеш мързелив“, тя носи името на турнето. Екипът на Power FM осъществи връзка с Емил за повече подробности около събитието. В следобедният блок „Между обеда и вечерта” той разговаря с (НЕ) екранната му половинка Силви (запис на интервюто има в края на статията):

Силви: Емил, третата ти книга ще носи името на турнето – „Изкуството да бъдеш мързелив”. Това нещо като анонс ли е за бъдещата и  поява? Разкажи ми повече за самото турне?

Емил: Това, което ще представлява самото “stаnd-up comedy” представление, дори и аз не знам как точнода го нарека, защото ще има и визуални ефекти е общо взето неща, които на мен вече са ми се случвали и ги предавам в друг вид, защото видеата, които снимам в нас са доста различни, а това, което предавам на сцена, аз не очаквах колко голяма е разликата, докато не направих представлениетов в София в зала 1 на НДК. Всъщност се оказа много по – различно това да снимам видео в нас и това да бъда на сцена и пред мен да има много хора.

Силви: „Изкуството да бъдеш мързелив” – една изключително актуална тема, особено за учениците в днешно време. Много често съм си мислила и аз, че май никак не е лесно да бъдеш мързелив...

Емил: Неее, то е трудно да бъдеш мързелив, защото все пак трябва да вършиш някакви неща (смее се), за да можеш да бъдеш мързелив..

Силви: Това ли те провокира?

Емил: По принцип обичам да правя нещата, които искам да правя, когато искам аз да ги направя. Не знам дали на повечето хора често им се случва, защото в повечето случаи си поставен в ситуация, в която няма как да си избереш дали да правиш нещо или да не го правиш – трябва да го направиш! Аз много мразя такива ситуации!...И по – скоро в такива ситуации се отдавам на мързел

Силви: Добре, разкажи ми, как се случват нещата около теб, много ми е интересно, едно дете буквално, извинявай, че те наричам по този начин, на 17 години – ученик, обикновено на тази възраст твоите връстници ги влекат съвсем различни неща, а на теб ти хрумва да снимаш клипове?

Емил: Аз започнах дори по – малък от 17 години. Аз започнах на 14 – 15. Вярно моите приятели винаги са били с различни интереси – някои се интересуват от коли, от съвсем разностранни неща. И казвам замен в началото това, което правя е било нещо като хоби, нещо, с което си прекарвам добре свободното време, а когато си ученик определено имаш много свободно време и съм си прекарвал в свободното време в това да обработвам видеа, да снимам видеа. Първите видеа, които съм съм снимал са видеа нещо от сорта как мия колата на нашите например...само да има какво да обработвам, разбираш ли? Трябваше да снимам нещо, аз дори не съм говорил пред камера тогава, но просто интереса от обработката ме привличаше като магнит.

Силви: Как стигат издателствата до тебе? За да напишеш книга, да издадеш книга в днешно време също е почти една непосилна мисия за повечето хора на изкуството, творци?

Емил: Ами при мен се получава по обратния начин. Доста различен начин заради новите технологии. Аз вече съм минал платформата да правя нещо и аз мога да си избирам какво искам да правя, което си е голяма свобода и аз го оценявам, но със сслучая с издателство "Егмонт" беше, че в тяхно списание те ме бяха интервюирали и аз в самото интервю бях споделил, че имам идея за книга. Две седмици по - късно те ме извикаха на среща в издателството. В смисъл, съвсем случайно е. Не е нещо, което е толкова планувано, аз не съм си мислил, че ще стане по този начин това с книгата, имах го само като идея и много им благодаря на тях, че те повярваха не само за книгата, а по принцип на всякакви неща като идеи, които им предложих. Освен турнето, което правим с тях имаме и приложение за телефони, което е пак игра, така че супер е да имаш някой, с който да можеш да си сътрудничиш и да ти помага в това, което искаш да направиш,защото дори и да имаш много хубави идеи, не всичко можеш да направиш сам.

Силви: Вече можем да те видим на много места, както и ти споделяш - в You Tube с пародията на "Момиче като мен" на Гери - Никол, "Правя мусака" със Силвето... Имаш над 1 млн. гледания в социалните мрежи и порталите за клипове. Това си е успех! Навлизаш и в музиката. Засякохме те във видеото на новия сингъл на Сантра "Маскарад"...

 

Емил: Аз не бих казал, че навлизам в музиката. Това, което правя в музикален аспект във видеата е по -скоро комедия. Това, което сме направили със Сантра дори не е песен поне от моя гледна точка. Тя е нейна песен, в която аз просто участвам визуално, аз не пея вътре. Трудното с пародиите, които правя е, че аз всъщност мога да пея и е доста трудно да пееш фалшиво, когато можеш да пееш (смях), но никога не съм искал да се занимавам с музика и нямам желание да се занимавам. Имам много идеи за нови неща, които ще правя. Те са свързани отново с книга, което ще е на есен, но все още не мога да кажа нищо и след това има доста по - големи неща, които подготвям като проекти.

Силви: Аз се чудя изобщо как спиш - много идеи, бързи реализации, буквално изтрелваш...как си ги държал в тебе тези неща?

Емил: Ами то е много странно това нещо...(замисля се), спането ми като каза -как спиш? -спането ми е много странен процес (смее се), защото много често ми се случва да се будя в някакъв момент и да почна да си ровя в телефона и да си пиша някакви идеи, които имам. Обикновено използвам телефона си да записвам всички идеи, които имам. Например имам 101 идеи за видеа, които не мога да ги заснема всичките , но на клавиатурата пиша, пиша, пиша и в един момент, когато наистина стигна до момента, че това нещо искам да го направя, аз просто го правя. Не се притеснявам да правя нещо ново или различно, дори странно, да правя нещо, което хората на пръв поглед не биха го възприели като нещо към, което биха имали интерес. Правя го просто, защото на мен ми харесва, свободата да изразяваш себе си и да правиш нещо, което теб те прави щастлив.    

Силви: Да ти кажа явно си роден водач, защото вече имаш доста последователи. Тръгнал си по този трънлив път. Имаш ли съмишленици, хора, които ти пускат разни идеи, които да осъществиш ти, защото си по - смел?

Емил: Аз не обичам по принцип да взимам идеи от хората по този начин, въпреки че има много хора, които ми пишат: моля те направи видеа за еди какво си...Не! Аз никога не правя видео за това, което някой ми е казал да направя. Просто, защото имам толкова много идеи и на мен ми харесва креативността да идва единствено и само от мен.                                 

 

Емил винаги е признавал, че е това, което е, благодарение на феновете – затова би се радвал да благодари лично на всеки от зрителите след шоуто, като отдели време за снимки и автографи. В Бургас той ще бъде на 14 май от 11.00 часа в залата на НХК, като билети могат да се закупят на касата на Държавна опера Бургас, също и в партньорската мрежа на eventim.bg (бензиностанции ОMV, книжарници Orange Center, Technopolis, Български пощи и др. Организаторите напомнят, че съгласно законовите разпоредби лица под 14 г. следва да бъдат придружавани от пълнолетен придружител. Деца до 3 години се допускат безплатно без право на седящо място и с пълнолетен придружител.

Шоуто на сцената ще продължи около един час, а желаещите да се срещнат лично с Емил Конрад могат да изчакат реда си след представлението.

Турнето „Изкуството да бъдеш мързелив“ на Емил Конрад се организира от издателство „Егмонт“.

Повече информация за Емил Конрад би могъл да видиш тук:

YouTube: https://www.youtube.com/user/emilconrad

Facebook: https://www.facebook.com/EmilKConrad

Twitter: https://twitter.com/EmilConrad

Instagram: http://instagram.com/emilconrad

Tumblr: http://emilconrad.tumblr.com/

Snapchat: emilconrad

 

 Power TOP 30

 • 1
  TAYLOR SWIFT
  ANTI - HERO
 • 2
  SAM SMITH, KIM PETRAS
  UNHOLY
 • 3
  TOVE LO
  2 DIE FOR
 • 4
  RIHANNA
  LIFT ME UP
 • 5
  BLACK EYED PEAS
  SIMPLY THE BEST
Цялата класация