Предна В момента Следва
SAGI ABITBUL & GUY HALIVA STANGA

Шоубизнес

Ed Sheeran със самостоятелен концерт на Wembley

Ed Sheeran със самостоятелен концерт на Wembley
Носителят на награда BRIT и номинираният за Grammy Ed Sheeran е само на 23 години, но вече има редица постижения зад гърба си. През 2014-та младият певец оглави два пъти класацията за сингли на Острова с парчетата “Sing” и “Thinking Out Loud”, включени в последния му албум “x”. Записът, продал над 3 милиона копия по света, наскоро стана мултиплатинен в родината на Ed, където за сега е и най-добре продаващият се албум за годината. “x”, който стоя 8 седмици подред на върха на британската класация за албуми, е втори в дискографията на Sheeran. През 2011 музикантът дебютира със записа “+”, станал също мултиплатинен във Великобритания.

 
Ed обаче няма намерение да намалява темпото. Преди няколко дни той обяви, че за пръв път ще се качи сам на една от най-легендарните музикални сцени – стадиона Wembley. Датата на концерта е 10-ти юли 2015. Музикантът вече е свирил на стадиона няколко пъти като един от участниците в Capital Summertime Ball. Тези преживявания обаче само са подхранили желанието му да изпълни свой самостоятелен концерт там.


Специалното шоу на Wembley ще бъде първата самостоятелна изява на Sheeran след турнето му във Великобритания по-рано тази година, когато свири пред 275 000 хора и разпродаде 21 концерта на арени.


„Не крия амбицията си да свиря на Wembley сам пред 80 000 души” заявява Sheeran, “така че съм на седмото небе от щастие да обявя, че това ще се случи следващото лято. Ще бъде невероятно, нямам търпение.”


Билети за концерта на Ed Sheeran на Wembley ще могат да бъдат предварително закупени от 9 часа сутринта, британско време, на 26-ти ноември от сайта www.O2.com.
Официалната продажба на билети ще започне 2 дни по-късно, отново в 9 часа сутринта, британско време, на сайтовете EdSheeran.com, Kililive.com, Alt-tickets.co.uk, Seetickets.com и Ticketmaster.co.uk.
 Power TOP 30

 • 1
  TAYLOR SWIFT
  ANTI - HERO
 • 2
  SAM SMITH, KIM PETRAS
  UNHOLY
 • 3
  TOVE LO
  2 DIE FOR
 • 4
  RIHANNA
  LIFT ME UP
 • 5
  BLACK EYED PEAS
  SIMPLY THE BEST
Цялата класация