Предна В момента Следва
2PAC CHANGES (JJ REMIX)

Шоубизнес

DJ Mascota забива в бар Кашмир

DJ Mascota забива в бар Кашмир

Копнеете ли за яко парти? Имаме приятна изненада за Вас! Любимият Ви DJ Mascota ще гостува в бар Кашмир тази събота, 28.03. Той ще се погрижи както винаги да се забавлявате максимално. Така че, не се колебайте да посетите уютния бар Кашмир и да се насладите на невероятната музика на страхотния DJ Mascota!

Mирослав Петков A.K.A. DJ Mascota, застава за пръв път зад пулта през далечната 1998г. в родния си град, София, където пуска различни стилове – Dance, Pop & R’n’B. Професионално като DJ стартира своята кариера през 2001г. Тогава прави и своите първи стъпки в клубната музика, запален по Tribal & Tech house-а. Стилът, в който той създава своите сетове се определя като много импулсивен, енергичен и мелодичен с примеси Deep-, Funky-, Groove- и Tech- звучене.

През 2009г. DJ Mascota получава резидентско място във веригата клубове BEDROOM (София и Слънчев Бряг). Автор e на една от най-успешните и слушани компилации, издавани всеки сезон от клуб BEDROOM – “BEDROOM Fashion Compilations”. Избран е за най-добър DJ на 2012 от awards.bg.
 Power TOP 30

 • 1
  DOJA CAT
  PAINT THE TOWN RED
 • 2
  DARA
  ЗАМИНАВАМ
 • 3
  ONEREPUBLIC
  RUNAWAY
 • 4
  JASON DERULO
  SLOW LOW
 • 5
  LIGHT
  NO SLEEP
Цялата класация