Предна В момента Следва
BEYONCE TEXAS HOLD 'EM

Шоубизнес

DJ Mascota ще взриви отново бар Кашмир

DJ Mascota ще взриви отново бар Кашмир

Ходи Ви се на яко парти? Имаме приятна изненада за Вас! Любимият Ви DJ Mascota ще гостува в  бар Кашмир тази събота, 20.09. Той ще се погрижи както винаги да се забавлявате максимално. Така че, не се колебайте да посетите страхотния бар Кашмир  и да се насладите на невероятната музика на DJ Mascota!

  Mирослав Петков A.K.A. DJ Mascota
, застава за пръв път зад пулта през далечната 1998г. в родния си град, София, където пуска различни стилове – Dance, Pop & R’n’B. Професионално като DJ стартира своята кариера през 2001г. Тогава прави и своите първи стъпки в клубната музика, запален по Tribal & Tech house-а. Стилът, в който той създава своите сетове се определя като много импулсивен, енергичен и мелодичен с примеси Deep-, Funky-, Groove- и Tech- звучене.

  През 2009г. DJ Mascota получава резидентско място във веригата клубове BEDROOM (София и Слънчев Бряг). Автор e на една от най-успешните и слушани компилации, издавани всеки сезон от клуб BEDROOM – “BEDROOM Fashion Compilations”. Избран е за най-добър DJ на 2012 от awards.bg..
 Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация