Предна В момента Следва
PAPI HANS 117

Шоубизнес

На 12 август ди-джеите Стивън и Ясен Петров ще разтърсят Beach bar Hedon!, Созопол

На 12 август ди-джеите Стивън и Ясен Петров ще разтърсят Beach bar Hedon!, Созопол

Лятото е в разгара си, а ти в епицентъра на събитията. Защо ти е да спиш? Ще пропуснеш толкова интересни неща! Ако все още не сте преминали на летен режим,безкрайно закъснявате. Може да започнете още тази събота в Beach bar Hedon!, Созопол плаж Хармани – дестинация,която е готова да те въвлече в лятната емоция. На 12 август ди-джеите Стивън и Ясен Петров те очакват точно тук...

DJ Стивън се занимава професионално с музика от 1990 година, като още от първите си участия печели сърцата на публика и критика. Резултатите не закъсняват и той става победител на първия DMC шампионат в България през 1993 година. Еднвременно с това е обявен за DJ No 1 през 1993, 1994, 1997 и 2002 година. През 1997 Стивън се присъединява към Метрополис – най-популярното и днес движение за електронна музика у нас, чийто успех се дължи до голяма степен и на безкрайно енергичната и интересна музика, с която той омагьосва публиката. Музика, която черпи вдъхновение поравно и от класическия фънк, и от Детройтското техно с емблематичния звук на ритъм машините TB 303 и TR 909. Самият той признава, че няма търпение да докара клабърите до еуфория и че любимите му моменти са онези, в които всички са “на гребена на вълната”. Всичко това е отдавна доказано от многобройните му участия из цялата страна, от гиговете му в Чехия, Македония, Германия, Австрия, Италия, Англия и Америка, както и от статуетката за най-добър хаус DJ за 2009 година на наградите на SEEME. Паралелно с клубните си участия, DJ Стивън работи упорито и в студиото си The Clock, където продуцира авторска музика и ремикси, като ремиксът на “Faded” от Gravity Co също печели награда за най-добър ремикс на наградите на SEEME 2009. Заедно с Ясен Петров води едно от най-популярните предавания за електронна музика “120 минути с Метрополис” на вълните на Alpha Radio всяка сряда от 18 часа. Той е едно от най-важните лица на клуб Червило и неофициален крал на малката му зала.

Когато Ясен Петров е на пулта е ясно едно – а именно, че нищо не е ясно освен чистото удоволствие, което ще изпита публиката. Като човек, изкушен от музиката от най-ранна детска възраст и преминал през години уроци по пиано, пял в БТР и в няколко рок групи по време на следването си в Гърция, и впоследствие един от създателите и кръстник на Метрополис, през 2005 година той е избран за топ 3 на най-влиятелните личности за музикалния бизнес в България от списание Ритъм. Сами разбирате, че след такова минало, последното, което ще получите от него на дансинга ще бъде поредица от хитове, които пускат всички. Не случайно ди джей Дончо признава, че парчетата, с които той докарва клабърите до еуфория биха звучали меко казано странно в сетовете на другите ди джеи.И това наистина е така. Никой в България не може да смеси толкова безогледно дълбоки като Марианската падина хармонии, трайбъл ритми и земетръсни бас линии и всичкото това да има ефекта на електрошок за всички в клуба. Паралелно с работата в Метрополис и многобройните си участия в елитни места като Блендер, Текила и Маскара, Ясен Петров продължава и журналистическата си кариера, започнала от поздравителен концерт, преминала през колонката за музика на списанията Егоист и Едно и поста на музикален директор на Радио Франс Интернасионал България.

Начало: 22.00 часа

Ако танцуваш цяла нощ и успееш да посрещнеш изгрева, значи си в Созопол!

Лятото е с теб! . Beach bar Hedon! също!

 Power TOP 30

 • 1
  TAYLOR SWIFT
  ANTI - HERO
 • 2
  SAM SMITH, KIM PETRAS
  UNHOLY
 • 3
  TOVE LO
  2 DIE FOR
 • 4
  RIHANNA
  LIFT ME UP
 • 5
  BLACK EYED PEAS
  SIMPLY THE BEST
Цялата класация