Предна В момента Следва
PURPLE DISCO MACHINE, SOPHIE AND THE GIANTS IN THE DARK

Showbiz

Димитър Атанасов и Христо Младенов с премиера на видеото на „Нищо не е същото”

Димитър Атанасов и Христо Младенов с премиера на видеото на „Нищо не е същото”

Седмица след като бяха гости на „Мис България 2016“, бургазлията Димитър Атанасов и Христо Младенов отново се събират за общ проект. Този път поводът е премиерата на видеото към общата им песен „Нищо не е същото”. Парчето бе представено за първи път на конкурса „Бургас и морето” тази година. То грабна втора награда на журито, само на няколко точки зад победителя. Текстът на „Нищо не е същото” също бе отличен с награда от вестник „Черноморски фар“. Той е дело на Йоана Мирчева. Музиката е на Димитър Атанасов, а аранжиментът е направен заедно с друг бургазлия - Юлиян Янев. Юлиан успяхме да видим през последната година като част от бенда на дует „Авеню”, дует „Ритон“, “X factor”, както и специален гост-пианист при посрещането на Майк Тайсън в къщата на Биг Брадър.

 

Димитър Атанасов разказва, че основните кадри на видеото са заснети от 18-тия етаж в сърцето на града. За целите на снимките на покрива се е сформирал истински бенд, заедно с пиана, китари, усилватели, барабани и цялата нужна техника. В него са се включили басистът Стоян Ружев и китаристът Щерион Пилидов, които също са бургазлии. Щерион, заедно с Димитър представиха в края на това лято своя Sing Song Project в Морското казино. От такава височина, музикантите са били истинска атракция за случайно преминаващите или жителите на съседни сгради, които са имали възможност на живо да чуят и видят изпълнението на „Нищо не е същото”. Режисьор е Александър Тодоров, който също е популярно име в Бургас.

Бургазлии също имат възможност да чуят на живо изпълнението на песента и да видят за първи път кадрите. Премиерата ще бъде на 24 ноември от 19 и 30 часа, в експо център „Флора”.

Проектът е съфинансиран по програма от културния фонд на Община Бургас.Power TOP 30

 • 1
  JAMES HYPE
  FERRARI
 • 2
  QODES
  UNA FAVELA
 • 3
  HARRY STYLES
  AS IT WAS
 • 4
  JACK HARLOW
  FIRST CLASS
 • 5
  D-TRAX & MASCOTA
  LA MUSICA SUENA
Цялата класация