Шоубизнес

,,Dance Center Mania” Слънчев Бряг с 3-дневно откриване!

,,Dance Center Mania” Слънчев Бряг с 3-дневно откриване!

Тази година Мания се завръща с 3-дневно откриване, което ще задоволи музикалните вкусове на всички нейни приятели и клиенти. Официалният Grand Opening е на 30-ти Май заедно с асовете на българската техно сцена - Shoto , Andrez , Double D и Balthazar & JackRock. Те не се нуждаят от представяне - всички ги познаваме и знаем на какво cа способни.
На 31-ви Май за настроението на почитателите на по-лекия и разчупен хаус ще се грижи специалният гост от Гърция David Kassi, както и най-добрият млад български DJ и продуцент DJ Diass и DJ K.I.K.O. с участието на невероятните момичета от Тhe Secret Garden Show.
Тази година стартира и нова Hip-Hop и R&B концепция. Всеки понеделник и четвъртък очаквайте най-добрите български диджеи като DJ Ray Bon, DJ Stancho, DJ George, DJ Doncho, DJ Emotion, DJ Nikka и много други, а Host/МС на събитията ще бъде ИГИ Андровски. Ще гостуват и двете най-нашумели Hip-Hop турнета в България - Monstеr & Born 2 Hip-Hop.

На 2-ри Юни (понеделник) се дава начало на Hip-Hop партитата заедно с най-популярният немски Hip-Hop DJ и продуцент Dollar Bill. Dance Center MANIA Sunny Beach представя на 02 Юни (Понеделник) - 3-ти ден от Grand Opening Партитата!
Първото по рода си събитие от серията "HIP-HOP POP CHAMPAGNE" със специални гости Немският DJ и Продуцент DOLLAR BILL (The Hottest Hip-Hop & R&B DJ @ Germany), един от най-известните Български Hip-Hop DJ-и - RAY BON, безспорно най-сексапилната топлес DJane на Бълканите –
DJ NIKKA и R&B и Hip-Hop Артиста IGI ANDROVSKI, който ще е Host и МС на вечерта! Очаква ви едно уникално и незабравимо Hip-Hop изживяване!

Специално за всички Hip-Hop фенове от Бургас, ще има организиран Парти Автобус, в който ще има DJ, който ще се грижи за настроението на  пре-партито на колела! Цената на билета за автобуса ще е символична нещо от рода на 2-3 лв отиване и връщане! Очаквайте повече инфо скоро!

Партитата на 31.05. и 02.06. ще излъчваме на живо по радио Power - FM Бургас. Слушателите могат да очакват много интересни интервюта с гостите и хубава музика. Power - FM Бургас ще излъчва от 22 до 0ч, а от 0 до 2ч. слушателите ще чуят микс директно от откриването.
Очакваме ви за да направим началото на сезон 2014
Телефон за резервации: 0898579999

 
 Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация