Showbiz

Да литнеш над и да кацнеш в Бургас

Да литнеш над и да кацнеш в Бургас

За четвърти пореден път в Бургас ще се проведе състезание по парапланеризъм - Целно Кацане „Бургас 2016“. Събитието ще се проведе от 29-ти до 31-ви юли. Организатор е Клуб по Парапленризъм - Бургас, със съдействието на Община Бургас, Български Национален Аеро Клуб и Fédération Aéronautique Internationale.

Състезанието ще се проведе на територията на Морска Градина – Бургас. Локация на излитане - в близост до чешмата до паметника на Петя Дубарова; кацане – на Северен Плаж Бургас.

 

Състезанието ще се проведе със следния график:

29.07.2016:  Тренировъчен ден

30.07.2016:  Състезателен ден – откриване в 10:30на Сцена „Охлюва”. След 12 ч. – състезателни полети в максимум 5 рунда.

31.07.2016 Резервен ден – при невъзможност да се проведат поне 2 рунда на 30-ти.

 

Предвиден е примамлив наградният фонд. Очачакват се състезатели от всички съседни страни, също от Литва, Естония и Франция. Ще присъстват най-добрите от България. Състезание по Парапланеризъм - целно кацане „Бургас 2016“ е едно от най-популярнити състезания в календара по целно кацане в България. Участниците имат възможнжстта да летят и да се насладят на красотата на Бургас от високо, да влязат в морето и след пет минути отново да са готови за полет. По думите на един от участниците от предходните 2 години: „Е, нема тако`а местенце, брат!“Power TOP 30

 • 1
  TAYLOR SWIFT
  ANTI - HERO
 • 2
  SAM SMITH, KIM PETRAS
  UNHOLY
 • 3
  TOVE LO
  2 DIE FOR
 • 4
  RIHANNA
  LIFT ME UP
 • 5
  BLACK EYED PEAS
  SIMPLY THE BEST
Цялата класация