Предна В момента Следва
STEFY DE CICCO IF YOU HAD MY LOVE

Шоубизнес

Coldplay издадоха Ghost Stories Live 2014

Coldplay издадоха Ghost Stories Live 2014

На 24-ти ноември Coldplay издадоха своя концерт и албум с изпълнения на живо “Ghost Stories Live 2014” на DVD/CD, Blu-ray/CD и в дигитален формат. Комплектът вече може да бъде закупен от сайта на бандата Coldplay.com, както и в iTunes. Трейлър на концерта може да бъде видян тук:

Заснет от номинирания за Grammy режисьор Paul Dugdale, филмът “Ghost Stories Live 2014” улавя групата, свиреща последния си албум “Ghost Stories” пред шепа феновете през март 2014, два месеца преди излизането на записа. Заснета в специално построен за концерта амфитеатър в Sony Studios, Лос Анжелис, продукцията дава 360-градусов изглед към невероятното шоуто. 
Chris Martin казва: Концертът “Ghost Stories” в Sony Studios бе много специален момент за бандата ни. Магическият театър, построен от страхотния ни екип с 360 екрана, беше буквално сбъдната мечта. И за пръв път някой, извън студиото, чуваше новите ни песни. Филмът всъщност е нашата оригинална версия на албума “Ghost Stories”.

Части от изпълнението са излъчени през май 2014 като Coldplay TV Special от водещи медии по света, сред които NBC в Съединените щати и Sky Arts във Великобритания (където филмът вече е номиниран за UK Music Video Award в категория Best Live Coverage). Но “Ghost Stories Live 2014” е първото изпълнение, представено в същата последователност, в която е било оригинално създадено: визуална презентация на записа “Ghost Stories”.

Изданието включва и ексклузивен албум с изпълнения на живо на песните от “Ghost Stories”, записани по време на бурно аплодираните концерти на Coldplay в Лондон, Сидни, Париж, Кьолн, Ню Йорк и Лос Анжелис в периода април – юли 2014.

Комплектът включва и 8 музикални видеа от ерата “Ghost Stories”, сред които дебютират два неиздавани досега филма за Б-страните “All Your Friends” и “Ghost Story”, както и ексклузивната удължена версия на режисьора към клипа на песента “Magic” ( с чисто ново включване от Peter Fonda).Power TOP 30

 • 1
  TAYLOR SWIFT
  ANTI - HERO
 • 2
  SAM SMITH, KIM PETRAS
  UNHOLY
 • 3
  TOVE LO
  2 DIE FOR
 • 4
  RIHANNA
  LIFT ME UP
 • 5
  BLACK EYED PEAS
  SIMPLY THE BEST
Цялата класация