Предна В момента Следва
LADY GAGA RAIN ON ME (FEAT. ARIANA GRANDE)

Шоубизнес

City Night Club Burgas отваря за нов сезон

City Night Club Burgas отваря за нов сезон

На първата дата 15-ти септимври пръв в клуба крак полага – DJ D-TRAX.

Той е роден през 1988 г. в Плевен. Интересът му към музиката се проявява в най-ранна възраст и го кара да запише в музикалното училище в града. В края на 90-тe той открива магията на електронната музика и прави огромен пробив още в юношеските си години. През 2010 пуска дебютния си сингъл наречен "Dehydrated", а през 2012 г. става и продуцент на нови надежди. Пикът на кариерата му идва с пускането на сингълът "Phaedra". Това му носи огромно внимание от страна на публиката и някои от най-добрите в световен мащаб артисти.

 

 

На 16-ти септември City Night Club Burgas продължава тридневното парти по случай откриването на сезона с черно парти наречено кратко, точно и ясно, GRAND EXCLUSIVE Hip Hop and RnB Party.

 

 

17-ти септември пък е отреден за специалния гост - DJ DIASS

Българският DJ и продуцент Diass започва да миксира още на 12-годишна възраст. Неговите live-сетове варират от Nu Disco / Indie Dance и Deep House до Tech House & Detroit Techno. Иновативен и различен - музикалната селекция и индивидуално звучене на Diass са способни да разпалят кръвта във вените ти и без съмнение ще запазиш спомена за неговото парти.

 

 

 Power TOP 30

 • 1
  LADY GAGA
  STUPID LOVE
 • 2
  DENNIS LLOYD
  UNFAITHFUL
 • 3
  БАБЕК МАМЕДРЗАЕВ
  ПРИНЦЕССА
 • 4
  DUA LIPA
  PHYSICAL
 • 5
  THE WEEKND
  BLINDING LIGHTS
Цялата класация