Предна В момента Следва
DAVID GUETTA, ONEREPUBLIC I DON'T WANNA WAIT

Шоубизнес

City Night Club Burgas отваря за нов сезон

City Night Club Burgas отваря за нов сезон

На първата дата 15-ти септимври пръв в клуба крак полага – DJ D-TRAX.

Той е роден през 1988 г. в Плевен. Интересът му към музиката се проявява в най-ранна възраст и го кара да запише в музикалното училище в града. В края на 90-тe той открива магията на електронната музика и прави огромен пробив още в юношеските си години. През 2010 пуска дебютния си сингъл наречен "Dehydrated", а през 2012 г. става и продуцент на нови надежди. Пикът на кариерата му идва с пускането на сингълът "Phaedra". Това му носи огромно внимание от страна на публиката и някои от най-добрите в световен мащаб артисти.

 

 

На 16-ти септември City Night Club Burgas продължава тридневното парти по случай откриването на сезона с черно парти наречено кратко, точно и ясно, GRAND EXCLUSIVE Hip Hop and RnB Party.

 

 

17-ти септември пък е отреден за специалния гост - DJ DIASS

Българският DJ и продуцент Diass започва да миксира още на 12-годишна възраст. Неговите live-сетове варират от Nu Disco / Indie Dance и Deep House до Tech House & Detroit Techno. Иновативен и различен - музикалната селекция и индивидуално звучене на Diass са способни да разпалят кръвта във вените ти и без съмнение ще запазиш спомена за неговото парти.

 

 

 Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация