Предна В момента Следва
DAVID GUETTA, ONEREPUBLIC I DON'T WANNA WAIT

Шоубизнес

Бургас търси най-успешната и красива омъжена дама

Бургас търси най-успешната и красива омъжена дама

Започват кастингите за "Мисис Бургас 2016". Конкурсът ще се проведе за първи път в морския град. Той е част от веригата "Мисис България" и ще се проведе за пръв път в Бургас. В него могат да участват всички дами, които отговарят на условията - да са омъжени жени, да имат професия и желание да опитат да се изяват на ново поприще. Желаещите да участват в конкурса Мисис Бургас 2016 г. вече могат да заявят своето участие на следния e-mail: mrsburgas@gmail.com. Дамите трябва да изпратят своите имена, години, височина, кратка информация за себе си, както и снимки отблизо и в цял ръст. Задължително е да оставят и телефон за обратна връзка. 

Конкурсът ще се проведе на 25 март в комплекс „Атлантис“ кв.Сарафово. Поради големият интерес се очаква много личности от родния елит да присъстват на събитието. Лицензиянтката на конкурса "Мисис България" Меги Савова, както  и носителки на титлата "Мисис България" ще застанат начело на звездното жури.

Лице на конкурса "Мисис Бургас" е Детелина Бакалова, която спечели престижното трето място на световния конкурс за омъжени жени Мисис Планет 2015 г. Тя е единствената омъжена българка, класирала се на челно място в световния конкурс. 

"Предизвикателството започна, бургазлийките са красиви жени и заслужават да бъдат оценени по достойнство", заяви Ваня Кирова, организатор на конкурса Мисис Бургас 2016 г.
 Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация