Предна В момента Следва

Showbiz

BURGAS PLAZA MALL на 8!

BURGAS PLAZA MALL на 8!

Настъпва времето, в което отново ще си дадем сметка за постигнатото през годината, с вълнение ще пристъпим към празничната торта и ще се отдадем на вълнението да духнем заедно свещичките на тортата на BURGAS PLAZA MALL. Нека споделим израстването на първия МОЛ в Бургас, който вече 8 години определя нашия бранд, събира ни за по чашка и ни подарява отмора и развлечение в натовареното ежедневие. Да вдигнем шум и да танцуваме, да пеем и да се радваме на присъствието на любимите си звезди на сцената, която вече ни очаква там! DARA, Pavel & Venci Venc’, DEE, Сантра, Кристиян Костов пристигат, за да е още по-колоритно и празнично.

Денят е 22 април. Партито започва в осем вечерта. Чакаме те там с широката ти усмивка и желанието за купон.

Бургас Плаза е първият Търговски център в Бургас и региона, който е проектиран според най-добрите международни практики. Като такъв, Търговския център и просторността му осигуряват добра видимост на магазините и лесна навигация на потока посетители в целия МОЛ.  Сградата е на две нива – партер и първи етаж – и предлага на посетителите си изобилие от магазини, които представляват известни международни и Български търговци.

П.П. Екипът на POWER FM ви честити празника и ви желае все такова желание да ни впечатлявате и изненадвате с креативност и прекрасни идеи. Не спирайте! Вървете смело напред по пътя на бъдещо развитие и просперитет!Power TOP 30

 • 1
  TAYLOR SWIFT
  ANTI - HERO
 • 2
  SAM SMITH, KIM PETRAS
  UNHOLY
 • 3
  TOVE LO
  2 DIE FOR
 • 4
  RIHANNA
  LIFT ME UP
 • 5
  BLACK EYED PEAS
  SIMPLY THE BEST
Цялата класация