Предна В момента Следва
DESTINY'S CHILD JUMPIN JUMPIN

Шоубизнес

„Бургас – море и спорт за всички“ с Декатлон на 8 юли!

„Бургас – море и спорт за всички“ с Декатлон на 8 юли!

След Петрич, Велико Търново, Благоевград, Шумен и Враца, ред е спортните събития да стъпят и на бургаска земя. Decathlon , заедно с клуб „Зелена Странджа“ и със специалната подкрепа на радио PowerFM Бургас са подготвили една спортна бургаска вечер в Морската градина на 8 юли, събота.

„Бургас – море и спорт за всички“ с Декатлон – 8.07., събота, 18:00 ч. пред Флората в Морската градина. Оттам започва специалното морско бягане под надслов „Бургас – море и спорт за всички“, част от националната инициатива на Декатлон да организира спортни събития, безплатни и достъпни за всеки. Без значение от възраст, пол или физическа подготовка, ВСЕКИ може да участва!

Накратко - ще бягаме! Подготвили сме 3 дистанции – 1 км, 2.5 км и 5 км, като всяко трасе е изцяло в рамките на Морската градина в Бургас. Стартът на всяко бягане е пред Флората, а всеки е свободен сам да избере дистанцията, в която да бяга. Освен бягането, сме подготвили и специален щанд на Декатлон, където да разгледате някои техни продукти, ще имате възможност да  научите повече за Декатлон или да питате всичко, каквото ви интересува. Екипът на Декатлон ще се радва да се запознае с вас. Програмата включва:

17:00 – 18:00 – Регистрация на място в Морската градина (пред Флората). Всеки участник получава стартов номер и талон за томбола

18:00 – Старт дистанция 1 км

18:15 – Старт дистанция 2.5 км

18:40 – Старт дистанция 5 км

Абсолютно ВСЕКИ може да участва, без ограничение на възрастта, стига да може да премине разстоянието, което си е избрал (тичайки или дори ходейки).

Ще има и награди! Те са осигурени от инициаторите на събитието - Декатлон и са страхотни – велосипеди, тротинетки, раници и какво ли още не! Всички те ще се разиграят на случаен принцип сред всеки, взел участие в бягането, без значение от дистанцията и времето за финиширане. 

Участието е безплатно. Събитията са без такса участие и целта им е да направят спорта достъпен за възможно най-много хора. Бихте могли да се включите в събитието във фейсбук, за да получавате актуална информация за „Бургас – море и спорт за всички“. 

Спортът е здраве! От Декатлон ви очакват!Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация