Предна В момента Следва
LIZZO ABOUT DAMN TIME

Showbiz

Бургас - Море и спорт за всички (ОБНОВЕНА)

Бургас - Море и спорт за всички (ОБНОВЕНА)

 

 

На осми юли в Бургас, в непосредствена близост до експозиционен център „Флора” се проведе спортното събитие „Бургас - Море и спорт за всички”, организирано от Decathlon и със съдействието на сдружение „Зелена Странджа”, както и медийната подкрепа на Радио POWER FM.

 

 

Това, което правеше впечатление от километри беше изключително високият интерес от страна на бургазлии (и не само - освен индивидуални състезатели от Бургас и областта в надпреварата се включиха и цели групи от Ямбол и Сливен) към събитието. Поради огромнеият брой желаещи да се включат в спортната надпревара организаторите отхпуснаха толеранс от 45 минути, които също не бяха достатъчни всеки зареден със спортен хъс да се запише за участие.

 

 

Дългоочакваният момент настъпи и бургазлии се наредиха на стартовата линия. Равен старт ли? Съжалявам! Невъзможно. :-) Само за първото бягане желаещите надвишаваха 300. Тук е моментът да уточним, че бургазлии се надбягваха на три различни дистанции - 1км, 2.5 км и 5 км. И като казвам "различни" не си мисли, че нямаше спортни натури, които се включиха в две, та даже и в трите бягания.

 

 

Бяганията преминаха с много позитивни емоции, а бургазлии доказаха, че именно спортът, споделените емоции и дружното участие са истинските лайтмотиви за това в горещия юлски следобед да са на открито и в спортна готовност, а не обещатните изкусителни награди предоставени от Decathlon.

 

 

Но... така и така казах награди. Не беше малък фурорът, който предизвика тяхното раздаване. Не беше малка тяхната бройка. Не беше малък и интересът на хората към продуктите на Decathlon изложени в специално обособена за това шатра. Неведнъж спринтьори и техните агитки задаваха въпросът „дали и кога ще има официално открит търговски обект на марката в града?”. Затова и томболата държа заслужено отмарящите по тревата в морската градина маратонци в напрежение до самия край, след което настъпи време и за официалната част.

 

 

Под лъчите на залязващото слънце най-бързите бургаски спортисти, уморени (или пък не чак толкова) заслужено получиха своите медали в трите дисциплини (1км, 2.5км и 3км) и в съответните подкатигории – „деца”, „възрастни” и „ветерани”. Така приключи събитието на Decathlon „Бургас – море и спорт за всички” със съдействието на сдружение „Зелена странджа” и медийната подкрепа на радио POWER FM. А, едни от най-често чуваните думи (редом с тези „Хайде, че капанът ме чака да опра лактите!) на раздяла бяха: „До догодина!”.

 

 

ГАЛЕРИЯ

 



Power TOP 30

 • 1
  TAYLOR SWIFT
  ANTI - HERO
 • 2
  SAM SMITH, KIM PETRAS
  UNHOLY
 • 3
  TOVE LO
  2 DIE FOR
 • 4
  RIHANNA
  LIFT ME UP
 • 5
  BLACK EYED PEAS
  SIMPLY THE BEST
Цялата класация