Предна В момента Следва

Шоубизнес

Бургас е поредната спирка от турнето на Комиците "Кръвта вода не става"

Бургас е поредната спирка от турнето на Комиците "Кръвта вода не става"

 Бургас е поредната спирка от турнето на Комиците през това лято. Любимите български актьори казват "Кръвта вода не става" и посвещават национално турне на 100-годишнината от Балканската война.
Концертите на "Комиците" започнаха в събота на 11 август, от Сандански, преминаха през Пловдив, Хасково, а тази вечер са в Стара Загора. "Комиците" ще покажат специалната си програма в събота и неделя, заедно със специалните си гости - певицата Деси Добрева и световните шампиони по бийтбокс Скилър и Печенката.
Важна роля в спектакъла играе и Росен Петров. Целта на "Комиците" е, покрай забавлението с героите от настоящето, да поднесат на зрителите вълнуващ спомен за героите от миналото. Турнето предвижда още концерти във Варна (20 и 21 август), Каварна (23 август), Русе (24 август) и Горна Оряховица (25 август). След това, трупата заминава за Чикаго, където ще припомни и на нашите сънародници отвъд Океана, за героичната война. Билетите за Националното турне на "Комиците" 2012 се продават в магазините на "Технополис", както и във всеки град от турнето, а най- интересното случващо се на тура очаквайте в ефира на Power FM- официален партньор на събитието.Power TOP 30

 • 1
  TAYLOR SWIFT
  ANTI - HERO
 • 2
  SAM SMITH, KIM PETRAS
  UNHOLY
 • 3
  TOVE LO
  2 DIE FOR
 • 4
  RIHANNA
  LIFT ME UP
 • 5
  BLACK EYED PEAS
  SIMPLY THE BEST
Цялата класация