Предна В момента Следва
DAVID GUETTA, ONEREPUBLIC I DON'T WANNA WAIT

Шоубизнес

Белослава представя новия си албум в Бургас

Белослава представя новия си албум в Бургас

Сингълът "Мама" и първата песен на певицата с Графа "Сън" ще бъдат представени в Бургаската опера на 25 април.

Дългоочакваният четвърти студиен албум на Белослава ще бъде факт в навечерието на Цветница. Четири години след появата на „Когато има защо...“, четвъртият албум на Белослава ще зарадва почитателите с музика, в която певицата е вложила своите лични послания, свързани с красотата на живота, времето и любовта, която ни променя и вдъхновява. По традиция текстовете на песните в „Красотата“ са на самата Белослава, а повечето от композициите са създадени от Живко Петров. Част от музиката е написана от Антони Рикев. Албумът „Красотата“ ще бъде двоен. Единият диск е изцяло акустичен. По време на премиерните концерти двойният нов албум на Белослава ще се продава на специална цена.

Преди големия концерт на 25 април Белослава ще пусне още два сингъла от предстоящия албум. До момента тя е представила четири от песните, които ще влязат в новия диск – „Времето за мен си ти“, „Няма“, „Лятото зад ъгъла“, както и едноименния сингъл „Красотата“, който публиката чу за първи път през декември 2015 година.

Заедно с „Красотата“ отново ще бъде преиздаден и предишният албум на певицата – „Когато има защо...“, чийто последен тираж беше изчерпан наскоро.

Първата обща песен на Белослава и Графа вече е факт. Композицията се казва „Сън“ и е по музика и аранжимент на Живко Петров. Текстът е на Белослава. „Сън“ има и видеоклип, режисиран от Бойко Щонов. Песента е част от новия албум на Белослава „Красотата“, чиято премиера е на 23 април в Зала 1 на НДК и на 25 април в Бургаската опера. И двата концерта са с начален час 20:00.  

На 25 април заедно с певицата на сцената в Бургаската опера ще бъдат Живко Петров, който е музикален продуцент на събитията и основен композитор на песните в албума, както и Димитър Семов, Росен Захариев-Роко, Димитър Кармафилов и Елена Кокорска. Специално участие ще има и Печенката. А Графа ще бъде гост на концерта в Зала 1, където двамата с Белослава ще изпълнят за първи път на живо съвместната си песен.

Билетите за 25 април са достъпни в мрежата на Eventim, както и на касата на самата Опера.

Новият сингъл от предстоящия албум на Белослава се казва „Мама“ и до дни ще започне да звучи в ефира на радиостанциите. Песента е посветена на майката на певицата – актрисата Анета Сотирова. Написана е от Антони Рикев, който стои и зад аранжимента й. В „Мама“ звучи и вълшебният тромпет на Росен Захариев-Роко. Белослава е съавтор в музикалната композиция, а текстът й към „Мама“ е откровена и вдъхновяваща изповед.

Ето какво споделя певицата за новия сингъл:

„Тази песен е вдъхновена и посветена на моята майка, безкрайна душа и брилянтна актриса - Анета Сотирова, благодарение на която аз дишам, живея и туптя в ритъма на музиката и в любовта на живота.“

 

Ето го видеото към дуета на Белослава и Графа - „Сън“:Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация