Предна В момента Следва
AVA MAX SWEET BUT PSYCHO

Шоубизнес

Арни трудно устоявал на жени, които приличат на майка му

Арни трудно устоявал на жени, които приличат на майка му

Арнолд Шварценегер има влечение към жени, които приличат на покойната му майка и е посещавал консултации заради сексуално пристрастяване, пише в. "Дейли стар", позовавайки се на шокиращи разкрития, направени от негова бивша любовница.
Барбара Аутланд Бейкър, която е имала 6-годишна връзка с бившия губернатор на Калифорния, разкрива, че той е изневерявал на Мария Шрайвър докато двамата са били заедно, но все още не са били женени.

"Никой явно не забелязва факта, че домашната помощница, от която Арнолд има син, поразително прилича на покойната му майка Аурелия", казва Бейкър, цитиран от БТА.

Бившата любовница на Шварценегер допълва, че той е боготворял майка си, починала през 1998 г., и че се е стремил да я преоткрие в жените, с които е имал връзки.

"Не сте ли се чудили защо Арнолд не може да устои на приятно закръглени, майчински тип жени?", пита Барбара Аутланд Бейкър. Бейкър - бивша университетска преподавателка, казва още, че не е шокирана от факта, че Арнолд Шварценегер е имал любовна афера, а от това, че не е съумял да я прикрие.

"Не бях изумена, че е изневерил на съпругата си, той винаги го е правил. Шокира ме това, че не е прикрил старателно следите си, както обикновено", казва бившата любовница на "Терминатор"-а.Power TOP 30

 • 1
  LADY GAGA
  ALWAYS REMEMBER US THIS DAY
 • 2
  ALMA
  PERFECT
 • 3
  GEORGE EZRA
  SHOTGUN
 • 4
  ARIANA GRANDE
  BREAK UP WITH YOUR GIRLFRIEND I'M BORED
 • 5
  RAG'N'BONE MAN
  GIANT
Цялата класация