Предна В момента Следва
DAVID GUETTA, ONEREPUBLIC I DON'T WANNA WAIT

Шоубизнес

"Ако обувката и стане, за нея ще остане" триумфално се завръща!

 "Ако обувката и стане, за нея ще остане" триумфално се завръща!

Задоволството ни е пълно и няма как да не потрием ръце в очакване на най -  женското изживяване – кампанията на Power FM и Бургас Плаза Мол  "Ако обувката и стане, за нея ще остане". Официално даваме старт на суетнята, приготовленията и лутането из между куповете с кутии пълни със съкровища на токче, без токче, кежуал, спорт... След година пауза инициативата "Ако обувката и стане, за нея ще остане" тържествено се завръща!

Тази година организаторите Бургас Плаза Мол и ние от Power FM  сме ви подготвили  двойно повече обувки спрямо предходните години, от известните световни брандове La Bertti, Kompass, Paolo Boticelli, Sara Pen, LC Waikiki, Nadit & Nadit, Tempo Sport, Intersport, Mat Star и Top Shop. Мили дами, освен възможността да си тръгнете с чифт нови маркови обувки, всички ще имате  възможност да спечелите и други награди в томбола, да си направите снимки за спомен на специален фон. Единственто, което е нужно е да дойдете на празника 8 – ми март в Бургас Плаза Мол, да се запишете при мобилното студио на Power FM и да чакате след това да чуете името си. Когато настъпи вашият ред получавате чудната възможност да се изправите пред огромен куп кутии и да изберете една от тях. И тогава, прекрасни пепеляшки, ако чифта обувки,който сте избрала ви стане, то той за вас ще остане! Но това не е всичко.  През деня в мола ще има и други "специални услуги" за дами като грим сесия. Тя ще е в магазин DM между 11 и 18ч.

Екипът на Power FM ще бъде разположен до панорамния асансьор на ниво 0.

Започваме в 11 часа и събитието ще продължи до 20 часа вечерта. Ако не можеш да избягаш от работа и да дойдеш на място, то със сигурност може да слушаш живото излъчване,  да проследиш инициативата, да стискаш палци на приятелката ти, която ще бъде там или просто да завиждаш :)

Не пропускай  възможността да бъдеш неотразима на празника с чифт безплатни, нови обувки от кампанията "Ако обувката и стане, за нея ще остане". Успех!Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация