Предна В момента Следва
THE WEEKND CAN'T FEEL MY FACE

Шоубизнес

22 колектива показаха вдъхновението на "Музите"

22 колектива показаха вдъхновението на "Музите"

 Много силно представяне на участниците в конкурсната програма в разделите танцово и певческо изпълнение белязаха първите дни от програмата на Международния младежки фестивал „Музите”.
В конкурсната програма в раздел „Танцово изкуство“ се представиха 22 колектива от България, Русия, Украйна , Молдова, Норвегия и още 11 държави.
В истински празник на танца и красотата се превърна третия ден на фестивала, който имаше състезателен характер и се проведе на откритата сцена на летния театър Аполония. Младите танцьори и техните хореографи си „свериха часовниците“ за новите тенденции в танца. Публиката в Созопол стана съпричастна на творческата надпревара и аплодира бурно изпълнителите.
Много силно се представиха съставите от Русия, Украйна и Молдова, които заслужено спечелиха призовите места в конкурсната програма.
За първи път на фестивала участва формация от Норвегия, която показа интересни фолклорни танци, впечатли публиката с малко познати за българския зрител изпълнения.
Индивидуалните и групови певчески изпълнения нажежиха до крайност публиката, която вече си избра и своите фаворити.Над 50 изпълнителя показаха най- доброто от себе си, за да впечатлят журито и да спечелят аплодисментите на публиката. А публиката беше щедра към богатото разнообразие от изпълнения в различните стилове- джаз, класика, поп и рок.
Ясни са вече и първите победители.Класираните участници ще получат награди, но заедно с това всички участници намериха и приятели. Утре, сряда ще бъде и официалното награждаване на призьорите.Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация