Предна В момента Следва
MASCOTA & D-TRAX DEL SOL

Реклама в радио Power FM

СТАРТИРАТЕ БИЗНЕС ИЛИ РАЗВИВАТЕ ТАКЪВ ДЪЛГО ВРЕМЕ? А МОЖЕ БИ ПРЕДЛАГАТЕ КОНКУРЕНТНИ УСЛУГИ, КОИТО ВСЕ ОЩЕ НЕ СА ПОЗНАТИ НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ?

ТОЗИ РАЗДЕЛ Е ЗА ВАС.

Рекламата в радио Power FM Ви позволява да се насочите към тези, които е най-вероятно да закупят Вашите продукти или услуги като им повлиява чрез честотата на въздействие. По този начин се постига по-голяма информираност, запомняне и разпознаваемост. Радиото е инструмент, който ще Ви помогне да изградите трайна връзка именно с Вашите целеви потребители на местния пазар. Радиото е мобилно, така че Вие можете да стигнете до потребителите независимо къде се намират – вкъщи или в офиса, на път или в точката на пазаруване.

 

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ POWER FM, ЗА ДА РЕКЛАМИРАТЕ ВАШИТЕ ПРОДУКТИ И УСЛУГИ?

 • Power FM е изцяло местна радиостанция. Радио програмата е насочена към обслужването на местните музикални, информационни и рекламни нужди. Ефирното разпространение на Power FM покрива регион с население близо 290 000 души (по данни на НСИ) което гарантира, че Вашето послание ще достигне не само до слушателите от Бургас, но и до всички от Сл. Бряг до Ахтопол. Power FM осигурява своето покритие чрез 2 предавателя – в Бургас и Царево.
 • Програмният и музикален формат на Power FM позволява, то да бъде слушано както от млади хора търсещи модерна музика, така и от по-възрастни, които търсят новини, актуална трафик информация и прогнози за времето.
 • Power FM залага на нови идеи и креативни рекламни методи, за да осигури на рекламодателите оптимална пенетрация на рекламната кампания.

 

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС СЕГА И НИЕ ЩЕ ИЗГОТВИМ ИНДИВИДУАЛЕН ПЛАН ЗА ПОПУЛЯРИЗИРАНЕ НА ВАШИЯ БРАНД ИЛИ БИЗНЕС, КОЙТО ДА ГАРАНТИРА ПОСТИГАНЕТО НА ВАШИТЕ ЦЕЛИ - ОТ ИДЕЯТА ДО ИЗЛЪЧВАНЕТО И В ЕФИР И ПРОСЛЕДЯВАНЕТО НА РЕЗУЛТАТИТЕ.

Връзка с нас:

Телефон: +359 (0) 888 77 31 87
E-mail: reklama@powerfm.bg

 

Можете да изтеглите нашата рекламна тарифа от тук.

 

ЕКИП:

 

Цветелина Гачева                              

Мениджър Маркетинг и реклама             

   

 

 

 

 

Кристина Костова

Рекламен консултант

 

 

 

 

Кремена Радичева

Рекламен консултант

 

 

Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация