Предна В момента Следва

Cruise Control

Cruise Control
17:0018:00

Градът се събуди и всеки тръгна на някъде! И да вървяхме всички в една посока - добре! Да, ама НЕ! Затова превключваме на Cruise Control!

Cruise Control е единственото предаване за актуална трафик и пътна информация за Бургас и региона. Нашият мобилизиран екип обикаля по улици и булеварди, за да предава на живо в ефир всичко случващото се по пътищата на града ни. Така пътувате спокойно, а и доста по-забавно. 

Станете част от предаването Cruise Control като ни подадете трафик информация или сигнал за проблем чрез обаждане на ефирния ни телефон 0885 84 55 84 или чрез съобщение в нашата Facebook страница.

Участвайте и в седмичната ни игра, в партньорство с Max Auto! Всеки ден в предаването ще ви задаваме интересни въпроси свързани с автомобили, като ще получавате и по 3 предполагаеми отговора. Отговорете правилно на въпроса като се обадите на ефирния ни телефон или ни пишете на лично съобщение във Facebook страницата ни. В края на седмицата един от правилно отговорилите ще печели годичен технически преглед на автомобил, мотор или тест на газова уредба.

Cruise Control се излъчва с любезното съдействие на:

Max Auto - годишни технически прегледи и автосервиз. Всичко за Вашият автомобил на едно място при максимално добро обслужване! Макс Ауто, Бургас, Пети километър 23 /магистрала Бургас-София/.

 

 

и Сладкар 2000 - съвременното и модерно предприятие, което произвежда хляб, сладкарски изделия, закуски и всички видове специални хлябове с несравним вкус и аромат.Power TOP 30

 • 1
  TAYLOR SWIFT
  ANTI - HERO
 • 2
  SAM SMITH, KIM PETRAS
  UNHOLY
 • 3
  TOVE LO
  2 DIE FOR
 • 4
  RIHANNA
  LIFT ME UP
 • 5
  BLACK EYED PEAS
  SIMPLY THE BEST
Цялата класация