Предна В момента Следва

Най-маняшкия клас абитуриенти Power Class 2017

Power FM търси "най-ман’яшкия" клас в региона

Стартира Power Class, инициативата, в която награждаваме "най-ман’яшкия" абитуриентски клас в региона. 

Хей „ман’ячета”, дойде време да докажете, че сте "най-маня’шкия” клас за 2017 и да спечелите "най-якия” превоз за вечерта на бала ви – двуетажен парти автобус със собствен DJ!

Както всяка година, и тази, ние от радио Power FM ще спазим традицията и за шести пореден път ще проведем своята ежегодна кампания Power Class. Целта на инициативата е да направим изживяването на един абитуриентски клас възможно най-незабравимо.

Ако сте абитуриенти тази година и смятате, че сте достатъчно готин, смел и щур клас, значи сте на правилното място! Влезте в секция УЧАСТВАЙ, и качете снимка, която ви описва най-добре. Мотивирайте максимален брой хора, които да гласуват за вас и обещаваме да сте най-атрактивните на абитуриентския си бал - с популярния двуетажен парти автобус със собствен DJ . Участие може да вземете до 9 април.

Гласуването за ман'яците в инициативата започва на 10 април и ще продължи точно 5 дни. Както всяка година - очакваме борбата да е жестока до последната минута.

Класът събрал най-много гласове за периода - ще бъде удостоен с титлата Power Class 2017 и ще получи страхотната награда - превоз на бала за целия клас с двуетажен парти автобус с DJ и още изненади, осигурени от спонсорите на кампанията. 

До сега в кампанията спечелиха: 12-Б клас от ПМГ "Акад.Никола Обрешков" – Бургас, 12-А клас от Търговска гимназия, 12-З клас от ПГМЕЕ и 12 клас от Немска езикова гимназия "Гьоте". А тази година може да бъде твоят клас!

Инициативата се осъществява и с подкрепата на 

            

Линк към общите условия

Участвай в "Power Class 2017"

Ако сте абитуриенти тази година и смятате, че вашият клас е „най-ман’яшкият” в региона – изпратете ни обща снимка и го докажете. Ние от своя страна ще ви уредим с „най-ман’яшкия” превоз до мястото на бала ви – двуетажен парти автобус с DJ.

Участвайте и станете Power Class 2017!

Участници в "Power Class 2017"

Изберете и гласувайте за „най-маня’шкия” клас, който според вас заслужава да стане Power Class 2017


Няма записани участници

12-А от СОУ "Димчо Дебелянов"

12-А от СОУ
109

Защо трябва да спечелят:

Ние сме 12 клас
и сме от Бургас.
Задружни сме, когато сме във час
и весело е с нас.
Научихме за Power Class
и снимахме се ний завчас.
Ако си търсите ман'яшки клас,
гласувайте за нас!

 

- - - - - 

Ако сте абитуриенти тази година и смятате, че сте достатъчно готин, смел и щур клас, значи сте на правилното място! Влезте в секция УЧАСТВАЙ, и качете снимка, която ви описва най-добре. Мотивирайте максимален брой хора, които да гласуват за вас и обещаваме да сте най-атрактивните на абитуриентския си бал - с популярния двуетажен парти автобус със собствен DJ . Участие може да вземете до 9 април.

Гласуването за ман'яците в инициативата започва на 10 април и ще продължи точно 5 дни. Класът събрал най-много гласове за периода - ще бъде удостоен с титлата Power Class 2017 и ще получи страхотната награда - превоз на бала за целия клас с двуетажен парти автобус с DJ и още изненади, осигурени от спонсорите на кампанията.