Предна В момента Следва
ED SHEERAN PERFECT (ROBIN SCHULZ REMIX)

Power news

Зов за Помощ

Зов за Помощ

  Анна Мария е на 13-години. На 28-ми октомври след изследване с Ядрено магнитен резонанс в болница „Пирогов” е констатирана диагноза тумор на ломбален прешлен и метастази по гръбначния стълб. Анна Мария има силни болки и висока температура. На 04-ти ноември е оперирана. Отстранена е част от тумора и е изпратена проба за хистологична експертиза. Резултатите са противоречиви. Диагнозата е невробластом, но със съмнение за Саркома на Юинг. Точна диагноза е невъзможна, защото в България няма възможност за извършване на генетично изследване, което да покаже точната диагноза.


  10 дни след първата операция следва втора по спешност. Анна Мария получава болезнено изтръпване на долната част на тялото, придружено с изгарящо парене на кожата. Таза и краката й се обездвижват. Оперирана е повторно. Отстранен е до колкото е възможно тумора, който притиска важни нервни центрове и е причина за обездвижването й. На третия ден след втората операция я преместват в ИСУЛ в център за детска химиотерапия. Назначена е поддържаща химиотерапия поради липсата на точна диагноза.
Родителите подават документи в центъра за лечение на деца в чужбина и се надяват на положителен отговор, за да бъде изпратена Ани на лечение Хайделберг, Германия. Там ще й бъде направено необходимото изследване и поставена правилната диагноза, ще получи точното лечение и ще оздравее.


  От Германия отговарят, че лечението ще струва доста скъпо. На името на Ани има открита дарителска сметка. Ако родителите получат отрицателен отговор от фонда за лечение, събраните средства по сметката ще послужат, за обезпечаването на лечението й в Германия. Официална цена ще бъде представена, когато клиниката в Хайделберг обяви официална цена.


  Майката на Анна Мария, Донка, апелира за Вашата помощ:
„Вярваме в силата на положителната енергия, молим Ви изпращайте ни от нея! Детенцето ни има огромна нужда в този момент.Благодаря Ви!!!”

BG45UNCR70001521223876/ UNCRBSF/ Unicredit bulbank/ Anna - Maria Radostinova Gepova

 Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация