Предна В момента Следва
DAVID GUETTA, ONEREPUBLIC I DON'T WANNA WAIT

Power news

Злато и два бронза за България на световното по сноуборд в Румъния

Злато и два бронза за България на световното по сноуборд в Румъния

Успехи за българските надежди в петия кръг от Световните сноуборд Серии за деца и младежи, в Арена Платос, Румъния. Тримата родни представители се завърнаха с 3 медала. В категорията на по-големите участници до 18 години, златотото извоюва състезателят на Пампорово АД - Константин Славов, който направи отличен рън и успя да впечатли съдиите с много чисто каране и страхотен стил. До него на стълбичката се наредиха представител на домакините на втора позиция и отново предствител на България на трета позиция – Камен Петров отново от отбора на Пампорово. 
В оспорваната категория на младежите до 15 годишна възраст най-добре се представи Емил Сунков от отбора на Свободно Европейско общество град Смолян, който кара стабилно и успя да се класира на 3-та позиция.

 

 

Тази година Световния Сноуборд Тур за деца и младежи включва общо 10 локации на 5 континента, а голямата новина е, че следващата му спирка е този уикенд в Пампорово.

Родопският курорт отново ще бъде домакин на престижния турнир за четвърти пореден път, а целта на организаторите му е да стимулират младежкия спорт и да помогнат развитието на родните състезатели. 

 

 

Очаква се  в страната ни да пристигнат някои от най-добрите млади състезатели от Балканите и Европа, които ще се борят за спечелването на уайлд кард за участие във финала на турнира, който ще се проведе между 4 и 9 април в Капрун, Австрия. 

 Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация