Предна В момента Следва
120 MIN METROPOLIS PART 2

Power news

Златни медали за двойките на КСТ "Блясък" Поморие

Златни медали за двойките на КСТ "Блясък" Поморие

Поморийският клуб "Блясък" постигна забележителни успехи в последния за тази година турнир от Държавния спортен календар на Българската федерация по спортни танци.

Клубът представи две от танцовите двойки на треньора Веселин Тодоров - Мария Дианова и Атанас Маринов и Мария Димитрова и Николай Димитров.  

Мария и Николай се класираха на 7-мо място в клас 11Е, като малко не им достигна, за да бъдат финалисти в Националния турнир. В надпреварата за Купа "Нефтохимик 78" Димитрови заеха 9-та позиция в стандартната програма.

Другите двама състезатели успяха да се класират на финала за купата, надвивайки танцьори от по-висок клас. Въпреки че за първи път участва на подобно състезание, новосформираната двойка на  Мария и Атанас завоюва безапелационно златните медали и се качи на почетната стълбичка в Националния турнир.

Красивите танци на децата от КСТ "Блясък" можете да видите на Коледния концерт, организиран от Община Поморие. Той ще се състои в залата на НЧ „Просвета 1888” от 16.30 часа на 18.12.2015 г. /петък/, като участие в него ще вземат и децата от ОДЗ „Детелина”.Power TOP 30

 • 1
  TAYLOR SWIFT
  ANTI - HERO
 • 2
  SAM SMITH, KIM PETRAS
  UNHOLY
 • 3
  TOVE LO
  2 DIE FOR
 • 4
  RIHANNA
  LIFT ME UP
 • 5
  BLACK EYED PEAS
  SIMPLY THE BEST
Цялата класация