Предна В момента Следва
LORA KARADJOVA NEKA BUDE LQTO

Power news

Златни медали за двойките на КСТ "Блясък" Поморие

Златни медали за двойките на КСТ "Блясък" Поморие

Поморийският клуб "Блясък" постигна забележителни успехи в последния за тази година турнир от Държавния спортен календар на Българската федерация по спортни танци.

Клубът представи две от танцовите двойки на треньора Веселин Тодоров - Мария Дианова и Атанас Маринов и Мария Димитрова и Николай Димитров.  

Мария и Николай се класираха на 7-мо място в клас 11Е, като малко не им достигна, за да бъдат финалисти в Националния турнир. В надпреварата за Купа "Нефтохимик 78" Димитрови заеха 9-та позиция в стандартната програма.

Другите двама състезатели успяха да се класират на финала за купата, надвивайки танцьори от по-висок клас. Въпреки че за първи път участва на подобно състезание, новосформираната двойка на  Мария и Атанас завоюва безапелационно златните медали и се качи на почетната стълбичка в Националния турнир.

Красивите танци на децата от КСТ "Блясък" можете да видите на Коледния концерт, организиран от Община Поморие. Той ще се състои в залата на НЧ „Просвета 1888” от 16.30 часа на 18.12.2015 г. /петък/, като участие в него ще вземат и децата от ОДЗ „Детелина”.Power TOP 30

 • 1
  INNA, SEAN PAUL
  UP
 • 2
  BBNO$
  EDAMAME
 • 3
  DOJA CAT
  WOMAN
 • 4
  ADELE
  EASY ON ME
 • 5
  TOPIC
  MY HEART GOES
Цялата класация