Предна В момента Следва
ZAYN DUSK TILL DOWN (FEAT. SIA)

Power news

Златни медали за двойките на КСТ "Блясък" Поморие

Златни медали за двойките на КСТ "Блясък" Поморие

Поморийският клуб "Блясък" постигна забележителни успехи в последния за тази година турнир от Държавния спортен календар на Българската федерация по спортни танци.

Клубът представи две от танцовите двойки на треньора Веселин Тодоров - Мария Дианова и Атанас Маринов и Мария Димитрова и Николай Димитров.  

Мария и Николай се класираха на 7-мо място в клас 11Е, като малко не им достигна, за да бъдат финалисти в Националния турнир. В надпреварата за Купа "Нефтохимик 78" Димитрови заеха 9-та позиция в стандартната програма.

Другите двама състезатели успяха да се класират на финала за купата, надвивайки танцьори от по-висок клас. Въпреки че за първи път участва на подобно състезание, новосформираната двойка на  Мария и Атанас завоюва безапелационно златните медали и се качи на почетната стълбичка в Националния турнир.

Красивите танци на децата от КСТ "Блясък" можете да видите на Коледния концерт, организиран от Община Поморие. Той ще се състои в залата на НЧ „Просвета 1888” от 16.30 часа на 18.12.2015 г. /петък/, като участие в него ще вземат и децата от ОДЗ „Детелина”.Power TOP 30

 • 1
  LADY GAGA
  ALWAYS REMEMBER US THIS DAY
 • 2
  ALMA
  PERFECT
 • 3
  GEORGE EZRA
  SHOTGUN
 • 4
  ARIANA GRANDE
  BREAK UP WITH YOUR GIRLFRIEND I'M BORED
 • 5
  RAG'N'BONE MAN
  GIANT
Цялата класация