Предна В момента Следва
DAVID GUETTA, ONEREPUBLIC I DON'T WANNA WAIT

Power news

„Жълти стотинки – Деца помагат на деца”

„Жълти стотинки – Деца помагат на деца”

На 5 декември (сряда) в Mall Galleria - Бургас  (ниво 1, до детски магазин "Комсед") от 10:00 до 21:00 ч. ще бъде организиран пункт за събиране на монети от всички желаещи да се включат в акцията  "Жълти стотинки - Деца помагат на деца".

Организаторите са доброволци към  Сдружение  "Съзидание - 2012", което за единадесета поредна година провежда  кампания  за събиране на жълти стотинки в цялата страна. Идеята е заимствана от едноименната акция във Франция под патронажа на мадам Бернадет Ширак, чиято фондация работи повече 20 години и е реализирала много проекти във френското детско здравеопазване. В България акцията е целогодишна, като на 1 юни и на 6 декември стотинките се предават в клоновете на Банка ДСК или в организираните пунктове за събиране на монетите. През изминалите 11 години бяха събрани средства за така необходимата апаратура и консумативи за детските отделения  в  София, Добрич, Пловдив, Бургас, Варна, Сливен, Велико Търново, Видин, Благоевград, Карлово, Ловеч и Смолян.

Повече информация за акцията "Жълти стотинки - Деца помагат на деца" можете да намерите на: www.stotinkite.com и https://www.facebook.com/jultistotinki/.Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация