Предна В момента Следва
DAVID GUETTA, ONEREPUBLIC I DON'T WANNA WAIT

Power news

Започват областните състезания по волейбол и тенис на маса през уикенда

Започват областните състезания по волейбол и тенис на маса през уикенда

В събота и неделя /12-13 март/ стартират областните състезания на учениците по волейбол и тенис на маса от националния спортен календар на Министерството на образованието и науката.

На 12.03. ще се проведе областното състезание по волейбол за възраст 5-7 клас момичета и 11-12 клас юноши и девойки, на 13.03. ще бъдат определени и областните първенци по тенис на маса за възрастите 5-7 и 8-10 клас и двата пола, на 19 и 20.03. ще се изиграят срещите в баскетбола, като първият ден ще е за мъжката част в трите възрастови групи, а вторият ден - за дамската част, също в трите възрастови групи. Областните състезания за месец март приключват със състезанията по волейбол на 26.03.,  когато ще премерят сили момчетата от възрастова група 5-7 клас и 8-10 клас юноши и девойки, на 27.03. ще се определи общинския и областен първенец по бадминтон за 5-7 и 8-10 клас двата пола.

Състезанията от областния етап започват точно в 09:00 часа, а мястото е зала "Лукойл-Нефтохимик".

Областното състезание по хандбал за всички възрастови групи и пол бяха изтеглени и се изиграха на 28.02. в спортна зала "Младост" поради малкия брой участници. Там нямаше изненади и след няколко двубоя всичките ни шест ученически отбора общински първенци се класираха за етап зонални състезания, където ги очакват малка и голяма зона за определяне на участниците в финалите на ученическите игри.Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация