Предна В момента Следва

Power news

Започва петото изложение "Имоти експо - Бургас"

Започва петото изложение "Имоти експо - Бургас"

За пета поредна година Регионалната структура на Национално Сдружение Недвижими имоти събира под едни покрив водещи фирми в областта на недвижимите имоти. Традиционно изложението се посещава от стотици жители и гости на Бургас и региона.

Участниците, които градят заедно професионалния пазар в България ще Ви информират за настоящото състояние на пазара, както и за възможностите за кредитиране при покупка на недвижим имот.

Посетете Имоти Експо – Бургас, за да получите най-точна представа на пазара и тенденциите в неговото развитие! Не пропускайте тази възможност, ако в плановете Ви  присъства идеята за покупка или продажба на имот! Специализираните съвети и консултации в сложния процес по придобиване и продажба на недвижима собственост директно от експертите от НСНИ, биха Ви помогнали да осъществите Вашата идея и да вземете най-правилното решение за нейната реализация.

Имоти Експо – Бургас се организира със съдействието на Община Бургас и Бургаска Търговско - Промишлена Палата.

Генерален спонсор на събитието е Банка ДСК.

Приветствия при откриването на събитието ще поднесат кмета на Бургас - г-н Димитър Николов, областният управител – г-н Вълчо Чолаков, председателя на БТПП - Цанко Иванов и председателя на НСНИ - г-н Добромир Ганев.

На 7 и 8 Юни в зала №4, Експо Център Флора - Бургас!

 

Вход свободен!Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация