Предна В момента Следва
R3HAB X A TOUCH OF CLASS ALL AROUND THE WORLD (LA LA LA)

Power news

Започва обновяването на още две бургаски училища

Започва обновяването на още две бургаски училища

Двете бургаски училища СОУ "Йордан Йовков" и СОУ "Епископ Константин Преславски" ще посрещнат новата учебна година санирани и обновени. 
СОУ "Йордан Йовков" е построено през 1977 година, а СОУ "Епископ Константин Преславски" приема първите си ученици през 1982 година. Състоянието на сградите в момента не е добро, което води до по-големи разходи за отопление през студените месеци. С ремонтните работи завършва обновителният цикъл на общинските училища в града. 
Повишаването на енергийната ефективност на СОУ "Йордан Йовков" предвижда поставянето на топлинна изолация на външните стени и покрива. Старата дограма ще бъде подменена с нови профили, които ще намалят разходите за енергия. Ефективността на абонатната станция ще бъде подобрена, като се направят настройки на автоматичната й система.    
Върху сградата на СОУ "Епископ Константин Преславски" също ще бъде поставена топлинна изолация по външните стени и покрива.  Предвижда се още подмяна на дограмата с енергоспестяващи профили. Част от старите тръби на парното ще бъдат премахнати. Ефективността на отоплителната система ще бъде повишена чрез поставянето на изолация на топлопроводите и радиаторите.
Предвижда се още монтаж на термостатични радиаторни вентили и на автоматизирана система за управление на отоплението и снабдяването с битова гореща вода.
Очаква се строително-монтажните работи да започнат през лятото, когато децата са във ваканция.

 Power TOP 30

 • 1
  MASKED WOLF
  ASTRONAUT
 • 2
  RITON
  FRIDAY
 • 3
  SAWEETIE
  BEST FRIEND
 • 4
  DARA
  COLD AS ICE
 • 5
  LIL NAS X
  MONTERO
Цялата класация