Предна В момента Следва
DAVID GUETTA, ONEREPUBLIC I DON'T WANNA WAIT

Power news

Започва „Мед, Море и Слънце” Поморие 2017

Започва „Мед, Море и Слънце” Поморие 2017

В дните от 28 юли до 20 август центърът на Поморие ще посреща с наситен меден аромат и богати кехлибарени щандове. Причина за това е петото издание на фестивала „Мед, Море и Слънце”, което отново ще събере производители на мед и пчелни продукти от цялата страна.

Специализираното изложение на централната пешеходна алея ще бъде открито на 28.07.2017 г. /петък/ от 18.00 ч., в пространството срещу храм “Свето Рождество Богородично”, и ще представя пчелната продукция в почти целия й спектър.

Всеки посетител ще може да дегустира и закупи продукт с гарантирано качество, директно от производителите на ароматния еликсир. В рамките на еднодневен семинар на 28.07.2017 г. ще бъдат обсъдени възможностите за подпомагане по „Национална програма по пчеларство” и приемът по мярка „Стартова помощ за млади земеделски стопани”.

Своеобразната изложба – базар ще бъде разположена на централната пешеходна алея в Поморие, срещу храм “Свето Рождество Богородично”, всеки ден от 9.30 до 21.30 ч.

Събитието се организира от Община Поморие, под патронажа на кмета Иван Алексиев, със съдействието на „Клуб на пчеларите № 1 в България”, с медийната подкрепа на вестник „Пчела и кошер”, единственото в България Национално сдружение на жените пчелари, Областен пчеларски съюз – Бургас.Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация