Предна В момента Следва
DAVID GUETTA, ONEREPUBLIC I DON'T WANNA WAIT

Power news

ЗАПОЧНА НАГРАЖДАВАНЕТО НА НАЙ-УСПЕШНИТЕ БУРГАСКИ УЧЕНИЦИ ПО ПОВОД ПРАЗНИКА НА ГРАДА НИКУЛДЕН

ЗАПОЧНА НАГРАЖДАВАНЕТО НА НАЙ-УСПЕШНИТЕ БУРГАСКИ УЧЕНИЦИ ПО ПОВОД ПРАЗНИКА НА ГРАДА НИКУЛДЕН

Започна награждаването на най-успешните бургаски ученици, което по традиция се провежда в навечерието на празника на града – Никулден. Тази година рекорден брой деца – 1500, се отличиха с призови места в национални и международни олимпиади, състезания и конкурси.

„Няма по-приятно за мен събитие в годината от награждаването на най-успешните и отличили се със своите знания и постижения бургаски деца. Тази година те са рекорден брой, което ме прави още по-щастлив и показва, че в Бургас сме поставили образованието на правилен път. Вашите знания, умения и талант стоят зад успехите ви и са тези, които ще ви помогнат в бъдеще да станете изявени лекари, учени, математици, инженери, изследователи и архитекти. Благодаря на вашите учители и родители!“, сподели от сцената кметът Димитър Николов, преди да връчи наградите на учениците.

Поради това Община Бургас организира няколко церемонии по награждаване, за да могат всички отличници да получат своите грамоти и награди. Първите 200 от тях, бяха учениците от ОУ „Васил Априлов“, ОУ „Братя Миладинови“ и ОУ „Александър Георгиев Коджакафалията“, които получиха своите отличия от кмета на Бургас Димитър Николов на тържествено събитие в Международния конгресен център.

Всички ученици, присъстващи в Международния конгресен център, получиха своите грамоти и награди. Награждаването на учениците-отличници продължава днес в зала Атриум на Бургаския свободен университет.

 
 
 
 
 


Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация