Предна В момента Следва
DAVID GUETTA, ONEREPUBLIC I DON'T WANNA WAIT

Power news

Зала „Младост“ приема 128 грации за Държавното първенство за приз „Ж. Шишманова“, националният ансамбъл гостува в Бургас

Зала „Младост“ приема 128 грации за Държавното първенство за приз „Ж. Шишманова“, националният ансамбъл гостува в Бургас

Зала "Младост" ще приеме 128 грации, които ще спорят за отличията на Държавното първенство по художествена гимнастика за девойки старша възраст и жени  за приз "Жулиета Шишманова".

 

Надпреварата е от 16 до 18 март /петък до неделя/. Организатори са КХГ "Черноморец", Българската федерация по художествена гимнастика, с подкрепата на Община Бургас.  Главен съдия ще бъде Красимира Филипова.

 

Националният ансамбъл при жените, който спечели златните отличия на 5 обръча на турнира от сериите Гран при в Москва, също се очаква да гостува в Бургас и да изиграе демонстративно съчетание в събота.

 

Зрителите в зала "Младост" ще могат да се насладят на майсторското изпълнение на Симона Дянкова, Лаура Траатс, Мадлен Радуканова, Елена Бинева и Теодора Александрова, с треньор Весела Димитрова.  

Началото на състезанието поставят девойките старша възраст. Те стартират в петък от 10:00 часа с квалификации на обръч и топка, които ще продължат до 16:50 часа.

 

В събота от 10:00 часа до 13:50 ще играят жените. Те ще се състезават на обръч и лента.

Официалното откриване на Държавното първенство за приз "Жулиета Шишманова" е насрочено за 14:00 часа.

 

30 минути след церемонията ще продължат девойките старша възраст с многобой - бухалки и лента.

 

В 16:50 часа е награждаването в тази възраст в многобоя. От 17:30 часа ще продължат жените с многобой - топка и бухалки.

В неделя от 9:15 часа са финалите при девойките, а от 10:30 часа на килима ще излязат жените.

 

Награждаването ще започне в 11:45 и ще продължи до 12:30 часа.

 

Солидно е бургаското участие на Държавното първенство за приз "Жулиета Шишманова".

 

"Черноморец" ще бъде представен при девойките старша възраст от Дара Костадинова, Рая Димова, Валентина Николова и Тина Янева, а при жените от Полина Иванова, Иванина Иванова, Станиела Йовчева и Стоянела Асенова.

 

Ева Брезалиева и Селин Мехмед от клуб "Олимпия" ще се състезават при девойките. В същата възраст клуб "Олимпия 74" ще бъде представен от Магдалина Миневска и Рада Куатли.

 

Входът в спортна зала "Младост" ще бъде свободен.

 

 

Велизар Маджаров Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация