Предна В момента Следва
DENNIS LLOYD UNFAITHFUL

Power news

ЗАЕДНО В ЧАС I Откриват артистичния подлез до Механото с "The cup song challenge"

ЗАЕДНО В ЧАС I Откриват артистичния подлез до Механото с "The cup song challenge"

Всяка година, в кампанията #ЗаедноВЧас ви въвеждаме в новостите свързани с образованието и учебния процес. До 15 септември реализираме и нашата радио игра, за която ще намерите повече инфо тук.

 

Подлезът в района на трите големи професионални гимназии - ПГСАГ "Кольо Фичето", ПГМЕЕ и ПГТ "Проф. Д-р Асен Златаров", който бе преобразен в истинско произведение на изкуството от бургаския визуален артист Красимир Марчев, ще бъде открит утре, четвъртък, от 17.00 часа с "The Cup Song Challenge" с участието на бургаски младежи - доброТворци.

Трудно е да се обрисува с думи това, което ще видите, но като обща визия е интерпретацията на два свята - подводен и космос. На срещуположната страна ще бъдат изписани послания, изработени от ученици по повод 26-ти юни, Световен ден за борба с употребата, злоупотребата и трафика на наркотични вещества. И всичко това се обединява от човека, хората които се движят през съоражението, за да стигнат от едно място до друго. Ако минавате оттам, цветните рисунки ще ви приветстват да се снимате с тях и ще ви отправят посланието "Вгледай се в себе си и се обичай!".

Чрез изкуството и артистичния погледи на визуалния артист Красимир Марчев, бе вдъхнат нов живот на една от проблемните точки от градската карта.

С оглед запазване целостта на графитите в подлеза е монтирано и денонощно видеонаблюдение.

 

 Power TOP 30

 • 1
  JASON DERULO
  SAVAGE LOVE
 • 2
  PEDRO CAPO
  BUENA SUERTE
 • 3
  CONKARAH
  BANANA
 • 4
  MASTER KG
  JERUSALEMA
 • 5
  DIPLO
  ON MY MIND
Цялата класация