Предна В момента Следва
DAVID GUETTA, ONEREPUBLIC I DON'T WANNA WAIT

Power news

За пети път организират Националния поетичен конкурс „Непознати улици“

За пети път организират Националния поетичен конкурс „Непознати улици“

Предстои Петото издание на Националния поетичен конкурс "Непознати улици", който носи името на най-популярната песен на Мери Бойс Бенд. В него могат да участват ученици от цялата страна, от VII до XII клас включително. Главен организатор е самата Мери, а й помагат Милена Андонова - директор на Английската гимназия в Бургас и Румяна Емануилиду - журналист и издател.

"Вярваме, че и в 21-ви век младите хора създават поезия и споделят своите мисли с белия лист и със света! Искаме да разберем какво мислят, какво ги вълнува, в какво вярват, какво пишат... Каним всички да тръгнат по "непознатите улици" на творчеството и да изпратят своите стихове за Петото издание на Националния поетичен конкурс!", казват организаторите.

За да участвате, трябва да изпратите в периода 1-31 октомври 2016 г. три свои стихотворения на свободна тематика, като посочите това, което смятате, че Ви представя най-добре! Мери, Милена Андонова и Румяна Емануилиду ще прочетат стиховете, ще отличат първенците и ще ги наградят през ноември. Цялата информация, регламента и начина за изпращане на стихове за конкурса "Непознати улици" можете да намерите в сайта на гимназията:

 

http://gpaeburgas.org/MARY/  Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация