Предна В момента Следва
BOOMDABASH, ANNALISA TROPICANA

Power news

Юноши на футболния „Цървена звезда“ са на подготовка в Бургас

 Юноши на футболния „Цървена звезда“ са на подготовка в Бургас

Четири формации на сръбския футболен гранд "Цървена звезда" са на зимна подготовка в Бургас. Това е станало със съдействието на президента на ДФК "Звездичка" Петър Алексиев, съобщиха от клуба.

В продължение на 10 дни юношите на "Звезда" ще изиграят серия от контроли със свои връстници. В тях ще участват формации на "Звездичка", "Берое", "Нефтохимик", "Черноморец" и "Черно море".

В Бургас е пристигнал и целият щаб на детско-юношеската школа на сръбския клуб. Предстоящите срещи ще се проведат на кампуса "Гнездо на акули", както и на терени в Бургас и Поморие. Юношите на "Цървена звезда" идват за първи път тук на подобна подготовка.

Сътрудничеството между "Звездичка" и сръбския гранд се е зародило преди четири месеца. В края на миналата година представители на тима били тук, за да разгледат базата на бургаския клуб. Те останали доволни от видяното и решили да проведат част от зимната подготовка на отборите от школата именно в Бургас.

Идеята на Петър Алексиев е сътрудничеството да продължи. Очаква се отбори на "Звездичка" да проведат подготовка и да играят турнири в Белград в бъдеще. Президентът на бургаския клуб планира и провеждането на голям международен турнир тази пролет, който няма аналог в досегашната история на детско-юношеския ни футбол.Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация