Предна В момента Следва
BRUNO MARS 24K MAGIC

Power news

Явор Велчев - Яви също се включва в благотворителния концерт в подкрепа на бургазлията Иван Михайлов

Явор Велчев - Яви също се включва в благотворителния концерт в подкрепа на бургазлията Иван Михайлов

Харизматичният участник от "Гласът на България", поп-соул фънк изпълнителят Явор Велчев - Яви https://www.facebook.com/pg/yavimusic/photos/, ще вземе участие в благотворителния концерт в подкрепа на бургазлията Иван Михайлов, който страда от остра миеломоноцитна левкемия.

Изпълнителят, заедно с групата си "INDIGO KIDS", е определян като един от най-креативните, артистични  и независими музиканти у нас, които вярват, че с музика могат да променят света.

В подкрепа на  42 -годишния Иван и борбата му с коварното заболяване, на сцената на НХК на 1 декември ще излязат  още малките таланти от детски хор "Милка Стоева", ФТА "Никола Гинов", Танцова школа "Дюн", The Next Crew, Емил Маджаров и Елица Георгиева, Давид Сукнаров, MEIA, Даниела Стоянова, ПФА "Странджа", Народен хор "Трепетлика" и Бургаски духов оркестър.

Началото на концерта е в 18.00 часа.Всеки, който желае, може да си закупи покана предварително на касата НХК. Цената на билета е 10 лв. В събота касата ще работи от 15.00 до 18 часа. Преди концерта в събота от 16.00 часа е организиран и благотворителен базар в  НХК в подкрепа на Иван.

Иван Москов Михайлов е на 42 години и е диагностициран с агресивна, бързоразвиваща се болест - остра миеломоноцитна левкемия, придружена от транслокация на хромозоми и FLT3-ITD генетична мутация.

Мъжът е преминал първия етап от лечението на заболяването чрез химиотерапия, но за успешното излекуване трябва да бъдат извършени процедури за трансплантация на стволови клетки. Операцията се извършва в Англия.
Първият етап на трансплантацията, включващ подготвителна терапия, трансфер на стволови клетки и първоначално възстановяване, премина успешно. През следващите месеци лечението на Иван в Лондон продължава, като целта е да се избегнат сериозни усложнения вследствие на трансплантацията или липсата на имунна система.
Надеждата на лекарите е присадените клетки да вземат надмощие над старите. Ако всичко върви по план, следва година таргетна терапия с FLT3 инхибитори.

Цената на лечението дотук надхвърли 260 000 паунда, събрани чрез заеми и дарения. Остатъкът от трансплантационния цикъл плюс терапията с инхибитори се очаква да струват още около 200 000 паунда.
За събирането на средства за лечението на Иван Москов Михайлов са открити банкови сметки:

БАНКОВИ СМЕТКИ ЗА ДАРЕНИЯ
BGN
Иван Москов Михайлов
IBAN: BG70UNCR70001523273327
BIC (SWIFT): UNCRBGSF
Основание: Дарение за лечение

EUR
Иван Москов Михайлов
IBAN: BG81UNCR70001523273420
BIC (SWIFT): UNCRBGSF
Основание: Дарение за лечение

USD
Иван Москов Михайлов
IBAN: BG59UNCR70001523273331
BIC (SWIFT): UNCRBGSF
Основание: Дарение за лечение

GBP
Иван Москов Михайлов
IBAN: BG05UNCR70001523334152
BIC (SWIFT): UNCRBGSF
Основание: Дарение за лечение

* Кутии за събиране на дарения са поставени при входа на Община Бургас, КЦ "Морско казино", Туристическия информационен център на ул. "Александровска", Експоцентър "Флора" и Операта. Информация за кампанията може да откриете на адрес: https://www.helpivan.com/.

Нека  заедно помогнем на един смел мъж и любящ баща!Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация