Предна В момента Следва
HARRY STYLES WATERMELON SUGAR

Power news

Всеки петък безплатни първични прегледи за двойки със стерилитет в УМБАЛ Бургас

Всеки петък безплатни първични прегледи за двойки със стерилитет в УМБАЛ Бургас

Безплатни първични прегледи за двойки със стерилитет ще се извършват в Звеното по асистирана репродукция на УМБАЛ Бургас. Прегледите ще са всеки петък от 14:00ч. до 16:00ч. Те са безплатни за пациентите, които посещават звеното за първи  път.

Понеже часовете са ограничени,  е необходимо предварително записване на тел.: 0876 35 77 33 (в делнични дни от 08:30 до 15:30 часа). Препоръчително е двойките да носят със себе си стари изследвания, ако са си правили такива.  
Важно за искащите да станат родители е да знаят, че Звеното по асистирана репродукция към Родилно отделение (ин витро центърът) е единственото в Бургаска област, в което изследванията, консултациите и самите процедури се правят на място и не е необходимо на двойките да пътуват до съседни градове. 

В зависимост от състоянието на пациентките, се извършват няколко вида процедури, сред които: вътрематочна  инсеминация със сперматозоиди от партньора или от донор, класическо ин витро оплождане, ICSI,  замразяване на гамети и ембриони и др.  Звеното се намира на първия етаж на хирургическия корпус.

информация: УМБАЛ БургасPower TOP 30

 • 1
  JASON DERULO
  SAVAGE LOVE
 • 2
  PEDRO CAPO
  BUENA SUERTE
 • 3
  CONKARAH
  BANANA
 • 4
  MASTER KG
  JERUSALEMA
 • 5
  DIPLO
  ON MY MIND
Цялата класация