Предна В момента Следва
DAVID GUETTA, ONEREPUBLIC I DON'T WANNA WAIT

Power news

Възпитаници на НЕГ „Гьоте" снимат филм за приюта за бездомни кучета

 Възпитаници на НЕГ „Гьоте" снимат филм за приюта за бездомни кучета

Възпитаници на НЕГ "Гьоте" ще заснемат късометражен филм за Приюта за безстопанствени кучета към Община Бургас. Гимназистите ще работят по проекта, част от иновативното образование в училището.

В рамките на тази седмица, учениците от VIII д и VIII е клас, под ръководството на госпожа Рая Василева и госпожа Ана Жекова гимназистите ще работят по проекта, разпределени в 8 групи.

Една от групите ще посети приюта и ще заснеме късометражен филм за живота на бездомните кучета в приюта и хората, полагащи грижи за тях. Друга част от екипа ще отговаря за изготвянето на артикули (сувенири и картички), които ще се продават на Благотворителен базар.

Базарът ще се състои на 28.06. и 29.06. в НЕГ "Гьоте" като средствата от него ще бъдат дарени на приюта. Допълнителна информация за базара и представяне на продуктите от проектната седмица  ще бъде изнесена в сайта  на училището.

Благотворителната инициатива е част от въведената иновативната  практика в НЕГ" Гьоте" за  разработване на ученически проекти по различни теми. Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация