Предна В момента Следва
DAVID GUETTA, ONEREPUBLIC I DON'T WANNA WAIT

Power news

Въвежда се нова организация на движението на кръстовище по ул. „Крайезерна“

Въвежда се нова организация на движението на кръстовище по ул. „Крайезерна“

Нова организация на движението се въвежда на Т - образното кръстовище на отсечката, която свързва пътя "Созопол - София" с ул. "Крайезерна". Досега с предимство се ползваха превозните средства, движещи се в посока от Пристанище "Запад" към Пътен възел "Запад" и обратно. С новата организация на движението предимство се дава на автомобилите, извършващи ляв завой от отклонението на пътя "Созопол - София" по ул. "Крайезерна".

Промяната се прави заради по-голямата интензивност на движението в тази посока и да се избегне струпването на автомобили и образуването на задръствания.

Призивът към водачите е да спазват новата организация на движение. На пътния възел са поставени необходимите знаци и маркировка, които указват кои автомобили са с предимство при преминаване през кръстовището. Временно контрол на движението ще извършват патрули на "Пътна полиция".

Решението за въвеждане на новата организация е взето съвместно с експерти от Областното пътно управление, сектор "Пътна полиция" при ОД МВР и Община Бургас.Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация