Предна В момента Следва
J BALVIN MORADO

Новини Царево

В Царево започва V-ти Между народен Фолклорен Фестивал "Странджа моя, люлчина" 2014

В Царево започва V-ти Между народен Фолклорен Фестивал "Странджа моя, люлчина" 2014

   От 20 до 22 юни 2014 в град Царево стартира Петото издание на МФФ "Странджа моя,люлчина", който се провежда под патронажа на инж.Георги Лапчев - кмет на Община Царево. Организатор е НЧ "Георги Кондолов 1914", с подкрепа на общината. Официалното откриване ще бъде от 18:30 часа на 20 юни на лятната централна сцена. Фестивала се провежда ежегодно в края на юни в гр.Царево. Има за цел да представи фолклорната музика и танц на България и други страни по света в цялото си видово, жанрово и етно-културно многообразие.

   Три дни на летните сцени в града ще се изявят над 35 фолклорни певчески и танцови състави, индивидуални изпълнители и международни ансамбли от Сърбия, Полша, Украйна, Буларус, Латвия и България.

   Журито тази година е с Председател маестро Димитър Колев - композитор и диригент и членове Дамян Дамянов - хореограф, Марин Маринов - Музикална компания Сънрайз Маринов и ТВ Сънрайз мюзик и Златка Ставрева - странджанска народна певица, които ще оценяват качествата на изпълнителите.Power TOP 30

 • 1
  CAMILA CABELLO
  SENORITA
 • 2
  MILEY CYRUS
  MOTHERS DAUGHTER
 • 3
  ED SHEERAN
  I DON'T CARE (FEAT. JUSTIN BIEBER)
 • 4
  MEDUZA
  PIECE OF YOUR HEART
 • 5
  MADONNA
  MEDELLIN (FEAT. MALUMA)
Цялата класация