Предна В момента Следва
DAVID GUETTA, ONEREPUBLIC I DON'T WANNA WAIT

Power news

В Бургас стартира Европейското по водна топка за юноши до 15 години

В Бургас стартира Европейското по водна топка за юноши до 15 години

В Бургас стартира първото в историята Европейско първенство по водна топка за юноши до 15 години.

16-те участници в надпреварата мерят сили в модерния плувен комплекс "Парк Арена ОЗК".

В официалната церемония по откриването на първенството участваха членът на Бюрото на Европейската лига по водни спортове - LEN, Александър Шостар, президентът на Българската федерация по водна топка Петър Петров и зам.-кметът д-р Лорис Мануелян.

"Казвам "добре дошла" на голямата водна топка, която се завръща в нашата страна след 14-годишно прекъсване. Благодаря на Община Бургас не само за подкрепата, но и че е основен съорганизатор на първенството. Смело мога да заявя, че главната заслуга да се проведе това европейско първенство в България е на Община Бургас - не само за построяването на този впечатляващ плувен комплекс, но и заради цялостната й подкрепа към спорта", заяви Петър Петров.

Президентът на Българската федерация по водна топка допълни, че на това първенство зрителите ще наблюдават бъдещите световни и олимпийски шампиони. Представителят на LEN Александър Шостар благодари на БФВТ и Община Бургас за прекрасната организация на първенството.

"Това е бъдещето на водната топка, пожелавам успех на всички състезатели и им благодаря за участието в първенството", каза Александър Шостар.

 Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация